K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

EA Sports FC 24 - PS5

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP5027
P/N: 5030942125122
Dostupnost: 3 kusy
650,02 Kč s DPH

EA SPORTS FC 24







EA SPORTS FC 24 vás vítá u The World’s Game – nejvěrnějšího fotbalového zážitku všech dob s HyperMotionV, Herními styly optimalizovanými Opta a vylepšeným enginem Frostbite, který znovu posouvá chování a vzhled více než 19 000 autentických hráčů/hráček v každém zápase.



 





 



Přednosti FC 24




  • 19 000+ hráčů/hráček a 700+ týmů

  • 30+ soutěží na 100+ stadionech

  • Technologie HyperMotionV

  • Herní styly optimalizované daty Opta

  • Vylepšený engine Frostbite

  • Ultimate Team



HyperMotionV



Technologie HyperMotionV přináší zatím největší skok v realismu a autentičnosti hratelnosti. Používá obrovské množství volumetrických dat z mužských a ženských zápasů v nejvyšších evropských ligách od týmů jako Real Madrid, PSG a Manchester City. Akce hráčů ve hře jsou tak ovlivněny akcemi skutečných profesionálních hráčů a hráček.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Herní styly



FC 24 poskytuje 34 herních stylů a herní styly+. Ty používají skutečná data Opta pro optimalizaci výkonu a přiblížení schopní skutečným hráčům a jejich unikátním herním stylům (nelze použít ve VOLTA FOOTBALL). Herní styly+ pak posouvají výkon a schopnosti hráčů na elitní úroveň nejlepších světových hráčů, kterými disponuje jen málokdo.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Engine Frostbite



Herní engine je základem každé hry. FC 24 používá vylepšený engine Frostbite, který přináší řadu vylepšení pohybu postav, lepší reakci látek dresu s objekty a realističtější osvětlení hřišť. Technologie SAPIEN mění vzhled a pohyb hráčů/hráček, díky přepracovaným, realističtějším modelům. Látka dresů se chová jako ve skutečném světě a reaguje na pohyb hráčů. Vylepšené osvětlení stadionů poskytuje hřištím větší hloubku a detaily.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Ultimate Team



Vybudujte si vysněný tým v režimu Ultimate Team z ještě většího hráčského fondu a díky zahrnutí ženského fotbalu si užijte nové způsoby, jak upravit klub na hřišti i mimo něj. Evoluce Ultimate Team umožňuje dále rozvíjet hráče ve vašem týmu. Přepracovaný hráčský předmět v Ultimate Team vám na první pohled dá vědět s kým máte tu čest a poskytne klíčové informace.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Kluby a VOLTA FOOTBALL



FC 24 přináší hraní napříč platformami. Na trávník tak mohou proti sobě nastoupit hráči PS/5Xbox Series X|S/PC, stejně jako PS4/Xbox One. To zároveň odemyká sjednocené žebříčky a všichni hráči tak mohou bojovat o globální umístění. VOLTA FOOTBALL vám pak umožní vyrazit s přáteli do ulic, přizpůsobit si svého hráče a užívat si minihry v tomto neformálním prostředí pouličního fotbalu.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.






Podobné zboží