K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

EA Sports FC 24 - PS4

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP40215
P/N: 5030942125184
Dostupnost: 1 kus
1 299,00 Kč s DPH
EA Sports FC 24 (PS4)







 



Přibliž se ke hře ještě víc díky třem špičkovým technologiím, které zajišťují bezkonkurenční realismus v každém zápase: HyperMotionV, herní styly optimalizované Opta a revoluční engine Frostbite. Hra nabízí možnost hraní napříč platformami stejné generace, takže můžete hrát společně proti přátelům na různých platformách.



 




 





 



EA SPORTS FC



 





 



Další kapitola budoucnosti fotbalu



HyperMotion



Technologie HyperMotionV zachycuje skutečnou hru a využívá volumetrická data z více než 180 profesionálních mužských a ženských zápasů, aby pohyb ve hře přesně odrážel skutečné dění na hřišti.



Herní styl



Herní styly dimenzují sportovce a interpretují data z Opta a dalších zdrojů do charakteristických schopností, které zvyšují realističnost a individualitu každého hráče.



Frostbite



Revoluční engine Frostbite přináší The World’s Game v realistických detailech, takže budeš do každého zápasu ještě více ponořen.



 





 



VSTUP DO KLUBU



 





 



Nové režimy a vylepšené herní dovednosti



Ultimate Team



Rozvíjej klubové legendy a vylepšuj své hráče díky zcela novému systému evolucí v režimu Ultimate Team. Přivítej na hřišti fotbalistky po boku jejich mužských protějšků a vybuduj si vysněnou jedenáctku.



Tvoje kariéra



Napište svůj vlastní příběh v režimu Kariéra trenéra či Kariéra hráče a připoj se k přátelům na hřišti díky hraní napříč platformami v módech Kluby a VOLTA FOOTBALL.


Podobné zboží