K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

DVD-R Verbatim 8x EASY PHOTO SAVER DISPLAY BOX

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Verbatim
Kód: DVD47VER010
P/N: 43702
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
9,90 Kč s DPH
43702
DVD-R Verbatim 4,7 GB 8x EASY PHOTO SAVER DISPLAY BOX
Disk PhotoSave DVD od společnosti Verbatim umožňuje rychle zálohovat a archivovat až 2 000* fotografií uložených v počítači nebo digitálním fotoaparátu. Tento zapisovatelný disk DVD dokáže vyhledat a uložit přes 80 různých typů fotografií a videosouborů a chrání vaše cenné vzpomínky před následky selhání pevného disku.
Je to snadné! Software PhotoSave je integrován do zapisovatelného prázdného disku DVD. Software není třeba instalovat!
Chraňte své cenné fotografie před následky selhání pevného disku a nehodami pomocí tří jednoduchých kroků:
1. Vložte disk PhotoSave DVD do jednotky DVD-R. Software se automaticky spustí.

2. Importujte fotografie přímo ze svého digitálního fotoaparátu do počítače prostřednictvím automatického vyhledávání fotografií. Vyberte jeden ze tří režimů: Auto Copy, Camera/Memory Copy nebo Manual Copy. Režim Manual umožňuje uživateli výběr jednotlivých souborů a přípon fotografií nebo videí.

3. Klepnutím na tlačítko Record (Záznam) uložíte své vzpomínky na DVD. Disk PhotoSave DVD podporuje více nahrávacích relací a umožňuje pozdější přidání dalších fotografií. Pokud kapacita vašich souborů překročí 4,5 GB, budete upozorněni, že k provedení procesu zálohování bude třeba více disků.

Podobné zboží