K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Click and Grow Smart Garden 3, šedý

Výrobce: Click and Grow
Kód: CLICK002
P/N: 4742793007229
Dostupnost: 1 kus
2 390,01 Kč s DPH
CLICK AND GROW SMART GARDEN pečuje o rostliny ve dne v noci, automaticky 24 hod. denně tak, že zajistí rostlinám dostatek vody, světla a živin po celou dobu pěstování! Speciálně vyvinutá inteligentní půda zajistí rostlinám optimální konfiguraci vody, kyslíku a živin, takže Vašim rostlinám se daří i s nulovým úsilím. Nejsou použity žádné pesticidy, rostlinné hormony, nebo jiné škodlivé látky. Součástí pěstírny je také kvalitní LED osvětlení podporující růst rostlin s modulárním ramenem pro umožnění změny výšky umístění zdroje světla nad rostlinou. Součástí základního balení je i sada 3 kapslí se semenem bazalky, takže můžete začít ihned pěstovat!

Jednoduchý postup:

- Vložte kapsle
- Přidejte vodu
- Zapojte do zásuvky

Chytré květináče jsou vybaveny ramenem se speciálním spektrálním LED světlem se správnou intenzitou a barvou světla pro pěstování rostlin. Speciální LED světla s časovačem přisvětlují rostlinkám 16 hodin denně, 8 hodin je tma. Toto střídání světla podporuje klíčení a následný růst rostlin. Cyklus začne zapojením Smart Garden do zásuvky. Díky polohovatelnému ramenu je možné umístění světla výškově upravit podle momentálního vzrůstu rostlinek.

Udělejte své zahradničení ještě zábavnější s aplikací Click and Grow. Díky aplikaci Click and Grow můžete kdykoli a kdekoli zkontrolovat, zda mají vaše rostlinky vše co potřebují a jak se jim daří. Získáte zajímavé tipy a triky pro vaše pěstování. Aplikace Click and Grow je zdarma ke stažení pro Android i pro iOS.

Obsah balení:

- Domácí pěstírna SMART GARDEN

Podobné zboží