K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Canon EF 8-15mm f / 4L Fisheye USM

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Canon
Kód: DFCAF042
P/N: 4427B005
Dostupnost: 1 kus
32 890,01 Kč s DPH
ocenění TIPA pro rok 2012 - Nejlepší profesionální objektiv pro DSLR !!!!!

Univerzální objektiv se zoomem typu „rybí oko“, který nabízí volbu celosnímkového nebo kruhového obrazu. Objektiv EF 8-15mm f/4L Fisheye USM je součástí řady L vysoce výkonných objektivů Canon a poskytuje úžasnou kvalitu obrazu i pro širokoúhlé záběry.

Vlastnosti:
Objektiv se zoomem typu „rybí oko“, kruhový či celosnímkový - Používáte-li fotoaparát se snímačem velikosti kinofilmového políčka (24 × 36 mm, „full frame“), není třeba kupovat dva speciální objektivy, protože objektiv EF 8-15mm f/4L Fisheye USM nabízí možnost pořizování celosnímkových i kruhových záběrů s efektem typu „rybí oko“. Fotografové, kteří používají digitální jednookou zrcadlovku s menším snímačem, mohou pořizovat celosnímkové záběry s efektem typu „rybí oko“. Zachycení kompletní scény nikdy nebylo jednodušší, když můžete využít 180stupňové diagonální zorné pole.
Součást vyhlášené řady Canon L - Modelová řada L představuje špičkové profesionální objektivy společnosti Canon, ty nejlepší z precizně konstruovaných objektivů EF. Objektivy řady L kombinují prvotřídní výkon s vynikajícím ovládáním a vysokou odolností vůči prachu a vlhkosti.
Odolné a robustní provedení
Tiché a rychlé automatické zaostřování - Kroužkový mikromotor USM (ultrazvukový motor) využívá vibrace ultrazvukových kmitočtů pro pohon mimořádně rychlého a téměř neslyšného automatického zaostřování. K rychlosti automatického zaostřování dále přispívá vysokorychlostní procesor a optimalizovaný algoritmus automatického zaostřování. K dispozici je elektronický přechod na plně manuální zaostřování bez nutnosti vypínat režim automatického zaostřování.
Plně manuální zaostřování
Zvýšená kvalita obrazu pomocí vrstvy SWC - Patentovaná struktura povrchových vrstev, navržená společností Canon pro digitální fotoaparáty, přispívá k minimalizaci výskytu odlesků a závoje, způsobených odrazy světla uvnitř objektivu. Povrchová úprava tak eliminací příčiny zabraňuje vzniku odlesků a přispívá k dosažení ostrého a čistého obrazu.
Snazší čištění objektivu - První a poslední čočka v objektivu je ošetřena fluorovou povrchovou vrstvou, která v porovnání s ostatními povrchovými úpravami zajišťuje jednodušší čištění povrchu čočky

Specifikace produktu:
Zorný úhel (horizontální, vertikální, diagonální) 180o až 142o,
180o až 91o46',
180o až 175o30'
Konstrukce objektivu (členy/skupiny) 14/11
Počet lamel clony 7
Maximální clona 22
Minimální zaostřovací vzdálenost (m) 0,15 m
Maximální zvětšení (násobek) 0,34 (při 15 mm)
Informace o vzdálenosti K dispozici
Stabilizátor obrazu –
Pohon automatického zaostřování (AF) Kroužkový motor USM1
Odolnost vůči prachu/vlhkosti Ano1
Průměr filtru (mm) Držák filtru
Max. průměr × délka (mm) 78,5 × 83
Hmotnost (g) 540
Zvětšení – mezikroužek EF12 II –
Zvětšení – mezikroužek EF25 II –
Sluneční clona EW-77 (pouze 15 mm)
Soft case LP1219
Držák želatinových filtrů III (clona III*) –
Držák želatinových filtrů IV (clona IV*) –
Předsádky NC



V případě dotazu technického rázu prosím kontaktujte Canon linku technické podpory: 296 335 619.
V případě chybějícíhé manuálu či záručního listu prosím pošlete svůj požadavek na oficiální Canon mail: manual.ccz@canon.cz
Podrobnosti o produktech Canon najdete na www.canon.cz

Podobné zboží