K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Black & Decker BXAC5E ochlazovač

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Black&Decker
Kód: ABLD001
P/N: BXAC5E
Dostupnost: 3 kusy
1 959,01 Kč s DPH
Ochlazovač a zvlhčovač vzduchu BXAC5E

V tropických dnech dosahují teploty uvnitř místností závratných výšin. Příjemné klima vašeho domova během tohoto horkého období zajistí praktický ochlazovač a zvlhčovač vzduchu Black+Decker BXAC5E. Přístroj disponuje výkonným motorem o příkonu 80 W a díky proudu vzduchu 270 m3/hod zajistí vám i celé rodině zasloužený relax.

Praktickou funkcí je také zvlhčovač vzduchu. Samotné tělo disponuje oscilačním systémem mřížek a má také 4 kolečka a rukojeť pro snadnou manipulaci a 3 rychlosti a viditelná nádrž na vodu o objemu 5 l pro uložení dvou nádob na led pro ochlazení vody. V bohatém příslušenství naleznete omyvatelný filtr i filtr na čištění vzduchu.

Tichý a praktický
Ochlazovač vzduchu lze bez obav použít i během noci, díky své nízké hlučnosti nebude rušit spící členy vaší domácnosti. Pro maximální komfort během obsluhy vybavil výrobce ochlazovač vzduchu přehlednými tlačítky ovládání. Díky madlu s vestavěnou rukojetí je velmi snadné také přemisťování přístroje do jiné místnosti.


Výkonný 80W motor
Oscilace mřížek
Omyvatelný filtr
4 kolečka a rukojeť pro snadnou manipulaci
3 rychlosti
Viditelná nádrž na vodu o objemu 5 l
2 nádoby na led pro ochlazení vody
Filtr na čištění vzduchu
Zvlhčovač
Funkce osvěžovače
Proud vzduchu 270 m3/hod

Rozměry:
Šířka 28 cm
Výška 58 cm
Hloubka 26 cm

Podobné zboží