K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Belkin kabel USB-C 3.0 to USB-A, 15cm

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Belkin
Kód: BEL0159
P/N: F2CU036btBLK
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Kabel, který vám propojí USB-C s USB-A, Belkin USB 3.0 USB-C to USB-A. Tento kabel je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které tak zaručují opravdu efektivní a spolehlivý přenos a navíc vynikající výdrž. Jeho přenosová rychlost činí vynikajících 480 M
515,46 Kč s DPH
BEL0159
Belkin kabel USB-C 3.0 to USB-A, 15cm

Snad každý z nás potřebuje občas propojit různá zařízení a to ve světě, kde existuje mnoho druhů konektorů a zástrček. Je tedy dobré mít kabel, který vám propojí USB-C s USB-A. A právě pro tento účel potřebujete kvalitní a spolehlivý kabel. KABEL Belkin USB 3.0 USB-C to USB-A vám jej nabízí. Díky tomuto kabelu můžete spojení navázat kvalitně, rychle a jednoduše.

Firma Belkin se výrobou podobného typu příslušenství zabývá již řadu let a ulehčuje vám tak práci s těmito zařízeními. Její výrobky jsou nadstandardní kvality a spolehlivosti.

Tento kabel je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které tak zaručují opravdu efektivní a spolehlivý přenos a navíc vynikající výdrž. Kabel se tedy jen tak nepřetrhne. Jeho přenosová rychlost činí vynikajících 480 Mbps, což je ideální rychlost pro spojování jakýkoli zařízení. Rychlost USB je 3.0.

Podobné zboží