K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

BELKIN BOOSTCHARGE PRO MagSafe 3v1 Qi, černý

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Belkin
Kód: TEAP00412
P/N: WIZ017vfBK
Dostupnost: 2 kusy
3 750,00 Kč s DPH


 






Bezdrátový nabíjecí stojánek Belkin BOOST↑CHARGE PRO 3 v 1 s MagSafe je pohodlným řešením pro nejrychlejší možné nabíjení všech vašich zařízení Apple. Nový magnetický rychlonabíjecí modul nabije nejnovější Apple Watch Series 7 z 0-80* za přibližně 45 minut. Současně můžete umístit svůj iPhone na nabíjecí stojan MagSafe pro rychlé a bezpečné připojení v režimu na výšku nebo na šířku a také nabíjet AirPods na bezdrátové nabíjecí základně Qi.




Rychlé nabíjení pro Apple Watch Series 8 a Apple Watch Ultra




Získejte podstatné zvýšení energie během okamžiku s novým magnetickým rychle nabíjecím modulem pro Apple Watch Series 8 a Apple Watch Ultra.*




Vyrobeno pro MagSafe




Oficiální technologie MagSafe zjednodušuje vaše nabíjení díky bezproblémovému zarovnání a nejrychlejšímu možnému nabíjení až 15 W pro iPhone 12 nebo novější.




Nabíjejte svá zařízení Apple najednou




K dispozici je bezdrátový stojánek MagSafe, který nabíjí až 15 W pro iPhone 12 nebo novější, nový magnetický modul pro rychlé nabíjení pro Apple Watch Series 7 a podložka Qi pro bezdrátové nabíjení vašich AirPods nebo AirPods Pro.








Co je v krabici






Stojan pro bezdrátové nabíjení 3 v 1





AC adaptér





Rychlý návod








Technické specifikace






Další vlastnosti: Nabíjení, Dock





Napájení: AC





Výška: 5,7 palce / 13,7 cm





Délka: 5,3 palce / 13,5 cm





Šířka: 5,3 palce / 13,5 cm





Hmotnost: 22,4 oz. / 635 g








* Rychlé nabíjení je kompatibilní pouze s Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 a Apple Watch Ultra. Ostatní modely budou mít běžné doby nabíjení.




Podobné zboží