K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

ARCTIC MX-4 (45g) 2019 Edition

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Arctic
Kód: CHAC225
P/N: ACTCP00024A
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Uhlíková teplovodivá pasta pro aplikaci mezi chladič a čip, vhodná i pro výkonnější procesory, GPU čipy a přetaktování, vodivost 8,5 W/mK, účinnost přes 8 let, hmotnost 45 g.

499,01 Kč s DPH
CHAC225
ARCTIC MX-4 (45g) 2019 Edition

Společnost Arctic přináší na trh svou teplovodivou pastu nesoucí označení MX-4. Ta nabízí vynikající výsledky i při nízkém tlaku. Díky ideální konzistenci se MX-4 snadno používá. Mohou jí tak bez problémů nanášet i začátečníci.

Pasta je tvořena uhlíkovými mikro částečkami, které vedou k extrémně vysoké tepelné vodivosti. Garantuje rychlý a efektivní odvod tepla od CPU či GPU. Díky své vysoké vodivosti 8,5 W/mK je nejlepším společníkem pro overclockery a nadšence. Neobsahuje žádné kovové částečky. Nedojde tak k žádnému poškození, pokud by se pasta nedopatřením dostala na piny či jiné elektrické kontakty.

V porovnání s kovovými a silikonovými pastami, se účinnost MX-4 nesnižuje s časem. Jakmile jí nanesete, nemusíte to dělat po čase znovu, jelikož vydrží přes 8 let. Tubička obsahuje 45 gramů pasty.

Tepelná vodivost: 8.5 W/mk
Hustota: 2.5 g / cm3
Viskozita: 870
Hmotnost: 45g

Podobné zboží