K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Apple Pro Display XDR sklo s nanotexturou
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Apple Pro Display XDR sklo s nanotexturou

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Apple
Kód: MOAP003
P/N: MWPF2CS/A
Dostupnost: Není skladem
149 990,01 Kč s DPH

Apple Pro Display XDR sklo s nanotexturou






Uvěříte až na vlastní oči



Tohle je první 6K Retina displej s 32 palci a jasem 1 600 nitů. Obří kontrastní poměr 1 000 000:1 společně se superširokým zorným úhlem. Jedinečně přesné podání více než miliardy barev s dynamickým rozsahem, který promění veškerou práci. Nejlepším profesionálním monitorem na světě je Pro Display XDR.





XDR je dosažení mimořádného dynamického rozsahu



Revoluční technologie podsvícení Pro Display XDR posouvá jas, kontrast i barvy na úplně jinou úroveň než HDR, které se snaží reprodukovat kontrast mezi jasem a tmou u lidských očí. Tenhle monitor to nicméně dovede v extrémní podobe: XDR = Extreme Dynamic Range.



Aby bylo jasno



U běžných monitorů se trvalý jas pohybuje kolem 350 nitů a některé profesionální displeje tuhle hranici překonávají, nicméně většina neudrží vyšší jas dlouhodobě. Pro Display XDR potvrzuje roli nejlepšího monitoru na trhu a podává trvalý jas celého obrazu 1 000 nitů, přičemž krátkodobě zvládne jas zvýšit na 1 600 nitů. Extrémní jas udrží neomezenou dobu a bez jakéhokoliv ztlumování. Dosáhnete tak neuvěřitelného kontrastu mezi nejjasnějšími tóny a nejtemnější černou. Výsledek je obří kontrastní poměr 1 000 000:1 a skvělý realistický XDR obraz.





Barvy jako živé



Pokaždé zvládne Pro Display XDR zobrazit vaší práci v nejvěrnějších barvách, čemuž pomáhá i barevný gamut P3, který poskytuje bohatou barevnou paletu pro tvorbu v té nejvyšší zobrazovací kvalitě. Nejvyšší možná kvalita barev je obstarána tou nejvyspělejší kalibrací a sofistikovaným algoritmem s 10bitovým zpracování barev, jenž zobrazuje více než miliardu barev s ojedinělou precizností.





Podsvícení LED. V úplně novém světle



Extrémně jasná místa hned vedle těch extrémně tmavých vytváří realistický obraz. Bez dokonalé regulace podsvícení to ale může vytvářet tzv. blooming, proto je tu technologie LED, která tento nežádoucí jev výrazně potlačuje usměrňováním světla a inteligentním zpracováním obrazu.





Super široký úhel pohledu



Je důležité, aby i několik lidí vidělo při pohledu na obrazovku to samé. Jiné profesionální monitory sice nabízí široký zorný úhle, ale ten může vytvářet zkreslený obraz. Špičková technologie polarizátorů zajistí výjimečné barvy a kontrast i při pohledu mimo osu.





Méně odlesků. A ještě méně odlesků



Každý monitor je zkonstruován tak, odrážel co nejméně světla. Pro prostředí s velkým množstvím špatně regulovatelného světla oceníte matnou variantu, která disponuje nanotexturou. Tato varianta oproti přidané matné vrstvě, kterou mívají displeje, má nanotexturu vyleptanou přímo ve skle, takže si obraz stále zachovává kontrast, a přitom rozptyluje světelné odlesky na minimální hodnotu.





Udělá to po vašem



Profesionálové mají na své monitory velké požadavky a vždy trochu rozdílné. Ať už je to rozlišení, referenční režimy nebo spolehlivá kalibrace. Pro Display XDR disponuje vším, co k práci potřebujete. Moderní profesionální postupy nejen zefektivňuje, ale de facto je přepisuje.





Retina 6K. Rozšiřte si obzory



Na Retina 6K displeji máte téměř o 40 % více místa na vaší činnost než u 5K displejů. Vyšší rozlišení neznamená jen lepší obraz. Běžné rozlišení displejů bývá zhruba 150 pixelů na palec (ppi), avšak Retina displej má na palec hned 218 pixelů. Obraz je zkrátka úžasně ostrý a detailně vykreslený. NA takovou plochu se vejde 4K video společně s nástroji a dalšími věcmi.



Všichni to vidí stejně



Video produkce umí zaměstnat hodně lidí a každý disponuje jinou počítačovou sestavou. Nyní už nechybí možnost, aby každý profesionál viděl ten samý obraz. Pro Display XDR umožňuje všem profesionálům pracovat se stejnou kvalitou odbrazu.





 




  • Referenční režimy. Displej jednoduše nastavíte podle různých požadavků – HDR, HD a SD videa, digitálního kina i třeba pro fotografie, vývoje webových stránek, design nebo tiskovou přípravu. Stačí vybrat režim, kterému se displej přizpůsobí a upraví hodnoty bílé, gamy a jasu. V budoucnu si budete moci vytvářet i vlastní referenční režimy.



 



 




  • True Tone. Tato technologie zamezuje ovlivňování daného obrazu v závislosti na okolním světle. Dva snímače ambientního světla (jeden zepředu, druhý zezadu) vyhodnocují celkové světelné podmínky a podávají lepší barvy a intenzitu podsvícení.



 



 




  • Expertní kalibrace. Každý monitor musí projít nejmodernější kalibrací barev, aby pomáhal profesionálům překračovat jejich hranice. Každá z 576 LED světýlek se individuálně kalibruje a její profil se ukládá. V návaznosti pak algoritmy obstarávají intenzitu modulace, aby byl obraz ten nejlepší.



 



Krásný obraz je jen část příběhu



Samotný pohled na Pro Display XDR je dechberoucí a celkově uspokojující. Kolem obrazovky se vine jen 9mm rámeček, hliníkový plášť je silný pouhých 2,7 cm a futuristický mřížový vzor snižuje celkovou hmotnost a zvyšuje prodyšnost.





Všechno se točí kolem práce



Každý aspekt počítá s potřebami profesionálů. Dokoupitelný Pro Stand není výjimkou. Na tomhle stojanu si můžete upravovat vše – výšku, náklon, otočení. Je perfektně stabilní a díky otočení se hodí na jakoukoliv práci.





Bude vám nakloněn



Polohovatelnost monitoru je s Pro Stand naprosto hladká. Přizpůsobte si Pro Display XDR přesným nakláněním a úpravou výšky v rozmezí 120 mm. Úhel displeje zůstane i při nastavování výšky stejný. Vše jde na navíc lehce a bez žádné námahy.





Bude se otáčet



Stojánek Pro Stand umožňuje přetočení displeje na výšku, kdykoliv to bude potřeba. Ať už pracujete v jakémkoliv odvětví, budete mít více místa na práci a méně posouvání.



Odepnout. Odnést. Připnout.



Magnetický konektor na držáku vám dopřeje volnost vzít si monitor na natáčení a hned do studia. Připojení i odpojení je snadné a velmi rychlé. Magnety vás navedou a západky se automaticky aktivují při spojení.





Adaptér držáku VESA



Profesionálové také často využívají různé držáky monitorů. Na adaptér držáku VESA se Pro Display XDR připne stejně jednoduše v řádu sekund.





Mocné aliance



Dokonalou profesionální stanici vytvoříte nejlépe spojením Pro Displaye XDR s Macem Pro, nicméně jde samozřejmě připojit i k jinému Macu s konektorem Thunderbolt 3 ve spojení s Blackmagic eGPU nebo Blackmagic eGPU Pro.



 




  • (MacBooky Pro 13" a Air s konektorem Thunderbolt 3 zvládnou maximální rozlišení 5K)



 





Obsah balení:



 




  • Pro Display XDR

  • Napájecí šňůra (2m)

  • Kabel Apple Thunderbolt 3 Pro (2m)

  • Čisticí hadřík



Podobné zboží