K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Apple MacBook Air 13,6" (2024) / M3 / 16GB / 512GB / stříbrný
  • 1
  • 2
  • 3

Apple MacBook Air 13,6" (2024) / M3 / 16GB / 512GB / stříbrný

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Apple
Kód: NOAP00354
P/N: MXCT3CZ/A
Dostupnost: 1 kus
42 490,00 Kč s DPH

Notebook Apple MacBook Air 13 (M3)



Jeden z nejznámějších notebooků je teď ještě lepší. Má vyšší výkon, rychlejší Wi-Fi a podporuje až dva externí displeje (po zavření víka). Elegantní Apple MacBook Air totiž dostal další vylepšení v podobě čipu M3. Díky němu nabízí ještě více výkonu pro chod náročných aplikací, například, jako je střih videa ve vysokém rozlišení, grafický design a další tvůrčí aplikace.



Podle výrobce nyní MacBook Air s čipem M3 předčí svého předchůdce s procesorem M1 v rychlosti až o neuvěřitených 60 procent.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Hlavní přednosti




  • Vysoká výdrž na jedno nabití (až 18 hodin přehrávání videa v aplikaci Apple TV)

  • Ještě více výkonu díky čipu Apple M3

  • Soustava čtyř reproduktorů s prostorovým zvukem a podporou technologie Dolby Atmos.

  • Větší 13.6palcový Liquid Retina displej.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Čip s průlomovým výkonem



Užijte si ještě vyšší výkon Apple MacBook Air 13, a to díky čipu M3, který je vyrobený nejvyspělejší 3nanometrovou technologií. Procesor dodává MacBooku Air ještě vyšší výkon a více tvůrčích možností.



Uživatelé si ihned všimnou mimořádné rychlosti čipu M3 při každodenním používání, ať už jde o běžné činnosti nebo náročnější úkoly jako úprava fotografií, videí či programování. Díky integraci GPU nové generace podporuje nejnovější MacBook Air rovněž technologie jako hardwarové akcelerované sledování paprsků, což znamená vylepšené zobrazení osvětlení, odrazů a stínů ve vysoce realistických hrách. Navíc je vybaven moderním mediálním enginem, který podporuje dekódování formátu AV1, což zajišťuje efektivnější přehrávání vysoce kvalitního videa ze streamovacích platform.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Nádherný displej



Nový 13palcový MacBook Air se pyšní úchvatným Liquid Retina displejem, který nabízí větší obrazovou plochu a vynikající jas. S jeho vysokým kontrastním poměrem a širokou škálou barev se obrazový zážitek stává opravdu poutavým. Díky hustotě 224 pixelů na palec (ppi) je text neuvěřitelně ostrý a grafika vykreslena s nejvyšší možnou precizností. Každá fotografie a video tak na displeji Liquid Retina ožívá s nevídanou autentičností.




  • Široký barevný rozsah (P3)

  • Technologie True Tone automaticky upravuje bílý bod displeje podle barevné teploty prostředí a zajistí tak přesnější barevné podání v jakékoli situaci

  • Jas až 500 nitů a podpora miliardy barev



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Skvělý zvuk i kamera



MacBook Air 13 M3 nabídne čtveřici reproduktorů, které poskytují plný stereofonní zvuk a nabízejí funkci prostorového audia při poslechu hudby nebo sledování videí ve standardu Dolby Atmos. Bude se hodit také 3.5mm audio výstup, který je schopen obsloužit i sluchátka s větší impedancí, je implementována také podpora prostorového zvuku pro AirPody 3. generace, AirPody Pro a AirPody Max. Pro kvalitní videohovory je zařízení vybaveno 1080p FaceTime HD kamerou, která exceluje ve zvýšené citlivosti ve špatných světelných podmínkách, a sofistikovaným systémem tří mikrofonů, jež díky pokročilým algoritmům pro zpracování zvuku zajišťují, že váš hlas bude během hovorů krystalicky čistý.



Podsvícená Magic Keyboard a praktický Force Touch trackpad



MacBook Air nabízí uživatelům výjimečný zážitek z pohodlného a tichého psaní díky klávesnici Magic Keyboard s přesnými reakcemi. Tato klávesnice využívá vylepšený nůžkový mechanizmus a je vybavena podsvícením kláves, které se automaticky přizpůsobí podmínkám okolního osvětlení, což usnadňuje psaní v tmavých prostorách. Dále stojí za zmínku Force Touch trackpad, který je citlivý na různou míru tlaku a umožňuje tak uživatelům provádět rozličné akce, od vyhledání definice slova až po rychlý náhled souboru, jednoduchým poklepáním na libovolné místo jeho povrchu. Trackpad rovněž poskytuje dostatek prostoru pro Multi-Touch gesta, což zlepšuje celkovou interakci s notebookem.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Tenký a lehký



Co laptopu MacBook Air 13 zůstalo, to je jeho nízká hmotnost a subtilní provedení. Jeho hmotnost se pohybuje na hranici 1.24 kg a v pase má pouhých 11.3 mm. Navíc je vyroben z pevného a odolného hliníku. S takovým zařízením je radost cestovat, nebo se s ním pochlubit ve společnosti.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Jediný konektor pro vše, co potřebujete



Ačkoli využívá MacBook Air jediný typ kabelového rozhraní a to Thunderbolt / USB 4, můžete připojit téměř jakoukoli periferii. Má oboustranný design a umožňuje nabíjení, připojení externích disků, výstup videa s nativní podporou DisplayPort a připojení dalších USB periferií s konektorem USB Type-C. Takže k MacBooku snadno připojíte všechna zařízení, která potřebujete.


Podobné zboží