K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

APC Rack PDU, Switched, 1U, 12A, C14 -> (8)C13 - Horizontal

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: APC
Kód: UPAPAP7920
P/N: AP7920B
Dostupnost: 1 kus
Elektrický ráz dokáže zničit tu nejdražší elektroniku během pár vteřin! Neriskujte to, pořiďte si přepěťovou ochranu od APC, která vaše nákladné elektronické přístroje zabezpečí.
19 720,58 Kč s DPH
AP7920 Obecné vlastnosti:

Dostupnost

Správa sítě: Komplexní rozhraní pro správu sítě poskytující standardní správu prostřednictvím webu a protokolů SNMP a Telnet. Umožňuje uživatelům šetřit čas a přistupovat, konfigurovat a spravovat jednotky ze vzdálených umístění. S touto funkcí je spojena možnost rychlé a snadné aktualizace firmwaru stažením ze sítě, která poskytuje prostor pro budoucí vylepšení produktů.

Vzdálené řízení jednotlivých zásuvek: Vzdálená správa zásuvek umožňuje uživatelům vypínat zásuvky, které nejsou používány (předcházení přetížení), a restartovat napájení zablokovaných jednotek (minimalizace nákladných výpadků bez nutnosti cesty k jednotce).

Limitní hodnoty pro varování: Definice úrovně výstrah před přetížení obvodů. Uživatel je o možných problémech informován prostřednictvím síťových a vizuálních výstrah. (Poznámka: Dostupné pouze u jednotek podporujících monitorování proudu. Dostupnost lze ověřit ve specifikacích dané jednotky.)

Místní displej pro monitorování proudu: Souhrnný odběr proudu na jednotku distribuce napájení je znázorněn na digitálním displeji jednotky. Místní digitální displej pomáhá montážním technikům předcházet přetížení okruhů díky viditelné výstraze v případě, že se odběr proudu přiblíží maximálnímu povolenému odběru jednotky. (K dispozici pouze u vyhrazených jednotek.)

Prodlevy napájení: Umožňuje uživatelům konfigurovat pořadí postupného zapínání a vypínání jednotlivých zásuvek. To pomáhá předcházet proudovým rázům při spouštění, které mohou způsobit přetížení okruhů a snížení zátěže. Řazení rovněž umožňuje uživatelům předem určit, které zařízení bude zapnuto jako první, a zajistí tak správnou funkci dalších závislých jednotek.

Indikátor LED zátěže: Indikuje přetížení a stavy varování na základě uživatelsky definovaných úrovní výstrah. Upozorňuje uživatele na možné přetížení obvodů.

Možnost rozšíření paměti typu flash: Rychlá a snadná aktualizace firmwaru stažení ze sítě umožňuje vylepšení produktů. Rovněž eliminuje nutnost výměny produktů, pokud dojde k vydání nových funkcí. (Poznámka: Pouze jednotky připojené v síti.)

Integrovaný nástroj InfraStruXure Central: Škálovatelná platforma pro správu a monitorování poskytuje monitorování zařízení v reálném čase a okamžité upozornění na události.



Rychlost

Rack-Mountable: Zahrnuje možnosti vodorovné a svislé montáže a montáže bez nástrojů. Umístí napájení na nejžádanější místo – do stojanů vedle zařízení.

Jediný vstupní zdroj napájení: Dodávka napájení přivedeného jedním kabelem mnoha dalším zařízením a pohodlné napájení zařízení instalovaných ve stojanech. Při instalaci šetří čas a peníze použitím jediného přívodního kabelu a standardních konektorů.

Široký rozsah vstupních a výstupních připojení: Řada výrobků obsahuje širokou škálu vstupních a výstupních konektorů pro distribuci napájení do většího počtu zásuvek 120 V, 208 V nebo 230 V. Velké množství vstupních a výstupních konektorů umožňuje uživatelům přizpůsobit se měnícím se nárokům na napájení. Společnost APC nabízí jednotky, které dodávají výkon až 14,4 kW s použitím jediného přívodního svazku.



Technické vlastnosti:

Výstup

Jmenovité výstupní napětí: 208V,230V

Maximální celkový odběr proudu připadající na jednu fázi: 10A

Další napětí a odpovídající proudy: 10A @ 230V,12A @ 208V

Připojení výstupu: (8) IEC 320 C13



Vstup

Jmenovité vstupní napětí: 230V

Vstupní kmitočet: 50/60 Hz

Odlehčený regulovaný vstupní proud (Severní Amerika): 12A

Typ připojení vstupu: IEC-320 C14

Počet napájecích kabelů: 1

Maximální vstupní proud připadající na jednu fázi: 15A

Kapacita zátěže: 2300 VA



Rozměry

Čistá hmotnost: 2.27 KG

Maximální výška: 44.00 mm

Maximální šířka: 445.00 mm

Maximální hloubka: 108.00 mm

Délka přívodního kabelu: 1.98 metrů

Barva: Černá



Vyhovuje normám

Schválení: Registrováno cUL,CCC,CE,CSA,EN 55022 kategorie A,EN 55024,EN 61000-3-2,EN 61000-3-3,GOST,IRAM,MIC,UL 60950,

Na seznamu: UL,VDE,VCCI

Environmental Compliance: RoHS 7b Exemption



Obsah balení: Instalační příručka, Skříňové instalační konzole, Uživatelská příručka




Konfigurátor baterií: ZDE

Podobné zboží