K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Mi Electric Shaver S700

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: XIAM034
P/N: 6934177767012
Dostupnost: 5 kusů
1 455,05 Kč s DPH

Tento nový holicí strojek byl vyvinut ve spolupráci s firmou Remington. Používá tříbodový dvojitý nůž z vysoce kvalitní oceli. Celkově obsahuje 135 zubů a 15 sad břitů, které dokáží dosáhnout 360 ° jemné holení. Současně je strojek Xiaomi míjí vybaven 0.08 mm tlustým pomocným nožem. Právě ten zajišťuje jemné nadzvednutí strniště, které následně hlavní nůž rychle uřízne. Strojek je poháněn japonským motorem MABUCHI MOTOR 260, který poskytuje dva výkonové stupně a podporuje jak mokré, tak i suché holení. Údržba strojku je bezproblémová nakolik díky certifikaci IPX7 vydrží umytí pod tekoucí vodou. Integrovaná lithiová baterie poskytuje na jedno nabití 60 minut používání. Krátké jednorázové použití Vám zajistí 5-minutové nabití strojku TECHNICKÁ SPECIFIKACE Podmínky použití: suché, mokré Napájení: Lithiová baterie Čištění: omyvatelné Hmotnost produktu: 0,1760 kg Velikost produktu (D x Š x V): 155mm x 58mm x 58mm




Mi Electric Shaver 3 holicí hlavy / 360° plovoucí systém pro precizní a rychlé holení

Frézky s dvojitým břitem

Dva rychlostní stupně pro urychlení holení

Mokré i suché holení s vodotěsností dle standardu IPX7

Mezi naše základní požadavky na elektrické holicí strojky patří přesné, důkladné a rychlé holení. Také chceme zákazníkům poskytnout pohodlnější zážitek z holení: flexibilní plovoucí hlava se aktivně přizpůsobí konturám v obličeji, elektrický holicí strojek je vyroben z materiálů šetrných k pokožce a způsobem, díky kterému je holicí hlava velmi přesná. I díky dlouhé životnosti baterie a rychlému nabíjení se Mi elektrický holicí strojek stane vašim loajálním a spolehlivým partnerem.

Přizpůsobí se všem konturám v obličeji, aniž by na špatně dostupných místech zanechal sebemenší strniště 3 holicí hlavy / 360° plovoucí systém

Horní ret, brada, tváře, krk – směr růstu vousů se na těchto místech liší. Komplexita kontur v obličeji a směru růstu vousů vyžaduje flexibilnější břit. Díky 360° plovoucímu systému a konstrukci holicí hlavy je Mi elektrický holicí strojek úspěšný i na obtížně dostupných místech, aniž by po sobě zanechal sebemenší strniště.

Okamžité, přesné, pohodlné a efektivní holení s dvoukroužkovými systémem

Mi elektrický holicí strojek je vybaven dvoukroužkovou frézkou a dvoukroužkovými břity, což je o 50 % více oproti strojkům s jedním kroužkem. Počet zubů vnitřního, resp. vnějšího kroužku je 45, resp. 90 zubů. Počet vnitřních a vnějších kroužků je 5 a 10, tedy v poměru 1:2, který dokonale odpovídá rozložení zubů vnitřního a vnějšího kroužku. Efektivně vyvažuje účinnost holení vnitřního kroužku.

Přídavný břit vous nadzvedne a hlavní břit odřízne

Dvouvrstvý břit pro kratší a důkladnější holení

Holení jemných nebo nepravidelně rostoucích vousů nemusí být hračka ani pro ostré holicí strojky. Frézky mívají většinou i vyšší tloušťku (asi 0,1 mm). Na obličeji tak snadno zanechají strniště o výšce asi 0,1 mm. Mi elektrický holicí strojek tento problém řeší pomocí tenkého přídavného břitu o velikosti 0,08 mm, který naleznete na vnějším kroužku hlavního břitu. Přídavný břit vous nadzdvihne a hlavní břit odřízne, takže pokožka zůstane krátce a důkladně oholená.

JFE & SANDVIK

Holicí hlavy jsou vyrobeny z importované, vysoce kvalitní oceli.

Materiál hlavního břitu pochází z dílny japonské značky JFE a přídavný břit je produktem švédské značky SANDVIK.

Elektrochemické obrábění ECM

Frézka je kulatá a hladká a holicí hlava ostrá a odolná proti opotřebení. Pro zamezení opotřebení a deformací způsobených tradičním procesem broušení využíváme poznatků z oblasti výroby zdravotnických prostředků. Proces elektrochemického obrábění nejenže zamezí vzniku ostrých kovových hran, ale také přispívá k odolnosti proti opotřebení. Úroveň odolnosti se tak výrazně zvyšuje. Tři sady břitů a plocha frézky lépe sedí a skvěle se doplňují.

I v boji se silnými vousy si zachovává ostrost a preciznost - Vyšší rychlostní stupeň, hluboké čištění

Mi elektrický holicí strojek je vybaven japonským motorem MABUCHI MOTOR 260 s velkým točivým momentem, vysokým počtem otáček a stabilním výkonem.

Mi elektrický holicí strojek je vybaven dvěma rychlostními stupni: standardem a akcelerátorem. Standardní rychlostní stupeň je vhodný pro uživatele s vysokou hustotou vousů. Akcelerátor umožňující osvětlení holicího břitu při rychlosti holení přibližně 3,9 m/s je vhodný zejména v případě silných vousů. Zapněte Mi elektrický holicí strojek a stisknutím a podržením tlačítka po dobu 1 vteřiny přepínejte mezi standardním rychlostním stupněm/akcelerátorem.

PPG povrch proti viditelným otiskům prstů

Vyhněte se viditelným otiskům prstů, např. při ručním ovládání. Povrch také zvyšuje pohodlí při držení.

Cestovní zámek zabraňuje náhodnému spuštění

Abyste zabránili neúmyslnému dotyku dětí nebo náhodnému zapnutí během cestování, můžete aktivovat cestovní zámek. Dlouhým stisknutím vypnete. Tlačítko se uzamkne na dobu tří vteřin, pro deaktivaci zámku stiskněte tlačítko po dobu tří vteřin.

Kontrolka čištění/poruchy vám připomene, že je třeba holicí strojek vyčistit

Když se v zásobníku Husong nahromadí příliš mnoho vousů a může dojít k narušení výkonu holicího strojku, rozsvítí se kontrolka čištění/poruchy a připomene vám, ať zásobník Husong ihned vyčistíte.

Lze přímo opláchnout a vyčistit, podporuje suché i mokré holení - Vodotěsné tělo podle standardu IPX7

Toužíte po hladším a jemnějším o holení? Poté, co si očistíte tvář, můžete pro zjemnění vousů nanést pěnu na holení. Vousy poté pohodlně oholte Mi elektrickým holicím strojkem. Vodotěsný design Mi elektrického holicího strojku podle standardu IPX7, přímé oplachování, preciznost a pohodlí. Nepoužívejte strojek před koupáním, neboť pěna do koupele, šampon a horká voda, apod., mohou na oholených částech obličeje snadno způsobit podráždění, dokonce i zarudnutí.

Technické parametre

Použití: pánský pro suché i mokré holení
Napájení: Litiová batérie
Čištění: umyvatelné pod tekoucí vodou
Hmotnost: 176 g
Velkikost : 15 x 5 x 5 cm

Obsah balení: 1 x elektrický holicí strojek 1 x nabíjecí základna 1 x čistící kartáček

Podobné zboží