K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, Black

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: XIAM0051
P/N: 6934177715761
Dostupnost: 1 kus
13 416,48 Kč s DPH
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, Black

Koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 je vynikající partner při cestování zalidněným městem. Ve dnech, kdy selhává i MHD se pohodlně přepravíte i na delší vzdálenosti. Bude na vás čekat prověřená konstrukce, vynikající jízdní vlastnosti, i praktická řešení.

Bytelná konstrukce
Fakt, že elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 rozhodně není první vlaštovkou, je již na první pohled docela jasný. Vzhled je totiž postavený na prověřené a odolné konstrukci, jejíž základ dědí od svých předchůdců. Unese bez problémů až 100kg jedince, provozní teplota počíná pod bodem mrazu s -10°C a šplhá až na 40°C. Zároveň ji nečiní problém ani fungování v dešti, či prašném prostředí díky krytí IP54.

Jízdou vyniká
Skvělé jízdní vlastnosti a parametry jsou vlastní předchozím modelům, přičemž Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 jde ještě dál. Dosahuje maximální rychlosti úctyhodných 25 Km/h a odveze vás až km daleko. Za tyto hodnoty vděčíme dvojce elektromotoru o maximálním výkonu až . I náročnější trasy v městském provozu zvládnete s naprostým přehledem.

Praktické vychytávky
Nejedno chytré řešení dělá používání koloběžky jednodušší, zábavnější i bezpečnější. S kompaktním displejem na řídítkách budete mít stále přehled o vaší jízdě. Propojení s vaším smartphonem přes Bluetooh vám zase dovolí také funkce jako třeba zamčení koloběžky. Zabudované osvětlení zase oceníte po setmění, ale i přes den. Uvidíte na cestu a budete lépe viděni. Důmyslný skládací mechanismus umožní demontáž ve vteřině, a tím i snadnou přepravu autem.

Podobné zboží