K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Whirlpool WSFO 3O23 PF X myčka nádobí
  • WSFO3O23PF-4.jpg
  • WSFO3O23PF-5.jpg
  • WSFO3O23PF-6.jpg
  • WSFO3O23PF-7.jpg

Whirlpool WSFO 3O23 PF X myčka nádobí

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Whirlpool
Kód: AWHWSFO3O23PFX
P/N: WSFO3O23PFX
Dostupnost: 1 kus
8 990,00 Kč s DPH
Volně stojící myčka nádobí Whirlpool WSFO 3O23 PF X v energetické třídě E , disponuje senzorovou technologií 6. smysl.

Myčka má odnímatelnou vrchní pracovní desku, nastavitelné nožičky, pro dokonalou stabilitu na nerovných podlahách a površích. Pohodlný digitální časovač, který vás informuje o dokončení mycího cyklu. Inovativní technologie zajišťující mimořádně tichý výkon, pro velmi tichý spotřebič. Vynikající mycí výkon pro ideální výsledky mytí.



Benefity myčky:

* kapacita 10 sad nádobí

* senzor + 6 programů

* Přídavné funkce: Power Clean, zónové mytí horní nebo dolní koš, odložený start

* NaturalDry System - automatické otevření dveří myčky po skončení hlavní fáze sušení, pro rychlé dosušení přirozenou cirkulací vzduchu

* nerezové provedení, nastavitelná výška horního koše, plněhodnotná příborová zásuvka



POWER CLEAN je patentovaná technologie Whirlpool pro mytí silně znečištěného nádobí ve vyhrazeném prostoru spodního koše vysokým tlakem vody proudícího ze zadních trysek. Využitím zóny PowerClean se zvýší kapacita spodního koše o 30%.

Speciální trysky na zadní stěně myčky nádobí, s vysokotlakými tryskami, odstraňují připálené jídlo z hrnců, pánví a pekáčů.



SENZOROVÝ PROGRAM monitoruje stupeň znečištění vody a na základě toho upravuje průběh programu tak, aby spotřeba vody i energie byla co nejnižší. Díky této unikátní technologii šetříte nejen svůj čas, ale také rodinný rozpočet.


















Podobné zboží