K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Whirlpool WH 1410 A+E mrazák
  • WH1410-2.jpg

Whirlpool WH 1410 A+E mrazák

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Whirlpool
Kód: AWHWH1410AE
P/N: WH1410AE
Dostupnost: 1 kus
4 590,01 Kč s DPH
Volně stojící truhlicová mraznička WH1410 A+E má celkový objem 136 litrů a využitelný objem 132 litrů a zaručuje bezpečné uložení vašich oblíbených potravin.



Inteligentní technologie 6. SMYSL zabezpečuje uchování potravin za ideálních podmínek, aniž by uživatel musel jakkoli zasahovat. Kdykoli jsou do mrazničky doplněny nové kusy potravin, senzory okamžitě zareagují přepnutím do režimu rychlého zmrazování, kdy se nově přidané potraviny zmrazí až o 30 % rychleji než v běžné mrazničce. Po dokonalém zmrazení se tento režim automaticky deaktivuje.



Vnitřní uspořádání mrazáku je řešeno jedním velkým košem. Mrazák je vybaven elektronickým ovládáním, ručním zámkem a pohyblivými kolečky. Při výpadku elektrického proudu se o zmrazené potraviny nemusíte obávat po celých 28 hodin - po tuto dobu je mrazicí část schopná uchovávat potraviny ve zmrazeném stavu.



Mrazicí výkon 13 kg znamená, že mrazák je schopen za 24 hodiny zmrazit 13 kg čerstvých potravin. Mrazák je dodáván v energetické třídě F a s roční spotřebou energie 224 kWh.









Servis Whirlpool

Autorizovaný servis Whirlpool




Podobné zboží