K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

VERBATIM Flash Disk 16GB Store 'n' Go V3 USB 3.0, černá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Verbatim
Kód: PDVE0073
P/N: 49172
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
124,03 Kč s DPH
VERBATIM Flash Disk 16GB Store 'n' Go V3 USB 3.0, černá

Jelikož je porty USB vybaven téměř každý počítač a již jsou jimi vybavena také vozidla, přehrávače disků DVD a multimediální přehrávače, televizory, fotorámečky a další zařízení, jsou jednotky USB v současnosti považovány za důležité příslušenství.

Pokud jste fanouškem modré jednotky USB se zatažitelným konektorem společnosti Verbatim, pokročilou kvalitu a design jednotky USB Classic si zcela jistě oblíbíte. Jednotka USB Store 'n' Go Classic disponuje funkcí vysunutí a zasunutí konektoru USB, který je tak chráněn, pokud není používán, a nepotřebuje samostatný kryt, který se snadno ztrácí.

Jednotka USB Classic je lehká a je k dispozici v různých barvách a s různými funkcemi. Jedná se o perfektní řešení úložiště pro každého. Stačí jen připojit k portu USB a můžete začít přetahovat složky a soubory.

Ke stažení je k dispozici zkušební verze softwaru pro ochranu pomocí hesla – www.verbatim-europe.com/usbsoftwaredownload

dvouletá omezená záruka společnosti Verbatim. Kapacita: 16GB
Rozměry: 58 mm x 22 mm x 10,8 mm

Podobné zboží