K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • TRUST GXT 450 Blizz RGB 7.1 Surround Gaming Headset
  • GXT450-2.jpg
  • GXT450-3.jpg

TRUST GXT 450 Blizz RGB 7.1 Surround Gaming Headset

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Trust
Kód: ZSMTM044
P/N: 23191
Dostupnost: 5 kusů
Robustní, ale i přesto velmi pohodlná herní sluchátka se sklopným mikrofonem, měkkými naklápěcí náušníky, polstrovanou čelenkou vyztuženou ocelí a s designovým ručně nastavitelným RGB osvětlením na náušnících. Knoflík pro ztišení mikrofonu na konstrukci s
899,01 Kč s DPH
TRUST GXT 450 Blizz RGB 7.1 Surround Gaming Headset



Pohodlná herní sluchátka s RGB osvětlením a prostorovým 7.1 virtuálním zvukem pro realistický zvukový zážitek .

Vychutnejte si jakoukoli herní akci a hudbu v perfektní zvukové kvalitě!



Impozantní zvuk, výkon i vzhled, to vše můžete najít u sluchátek s širokou měkce polstrovanou čelenkou, velkými naklápěcími náušníky a sklopným mikrofonem. Výhodou široké čelenky je dokonalé pohodlí při nošení sluchátek. Pohodlí sluchátek vám také poskytnou velké a měkce polstrované náušníky, které zároveň nabízí dokonalé zvukové utěsnění a odhlučnění.



Vylepšete svůj herní set o sluchátka se stylovými světelnými RGB efekty na obou náušnících. Zářící barvy sluchátek Blizz rozzáří každý herní set.



Sluchátka Blizz jsou vytvořena pro dlouhé a intenzivní herní relace, během kterých naplno oceníte měkké, otočné náušníky a samonastavitelný náhlavní most. Náušníky perfektně padnou k vašim uším a pomáhají eliminovat rušivý hluk, abyste se mohli věnovat pouze vaší hře.



Headset GXT 450 Blizz je vybaven flexibilním mikrofonem, který je snadné umístit před ústa tak, aby vás vaši herní parťáci dobře slyšeli. Díky LED kontrolce navíc snadno poznáte, kdy je mikrofon vypnutý, nebo zapnutý.



GXT 450 nabízí nylonový opletený USB kabel o délce 2 metry, který vám umožní volně se pohybovat během herních relací, beze strachu z jeho zamotání. Kabel navíc obsahuje dálkový ovladač na kabelu s ovládáním hlasitosti a osvětlení a možností ztlumení mikrofonu.




Citlivost: 120 dB

Mikrofon: Ano

Frekvenční rozsah: 20 – 20000 Hz

Velikost měniče: 40 mm

Impendance: 32 Ohm

Typ zapojení: USB

Délka kabelu: 2 m pletený kabel

Rozměry: 202 x 173,5 x 90 mm

Hmotnost: 326 g





Podobné zboží