K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

TrueCam M11 GPS 4K (s hlášením radarů)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: TrueCam
Kód: DGITCA14
P/N: TRCM11G4K
Dostupnost: Není skladem
3 990,00 Kč s DPH
Vždy ostré důkazy ve 4K
TrueCam M11 vás na cestách zbaví strachu z nevyzpytatelných situací. Ať se při jízdě semele cokoliv, díky špičkovému záznamu ve 4K budete mít jasné důkazy. Vysoké rozlišení je skvělé, protože i malé a vzdálené objekty se dají zvětšit bez ztráty kvality, takže všechny SPZky a dopravní značky zůstanou čitelné.

Nesponzorujte policii pokutami
Neplaťte za zbytečné pokuty – kamera vás včas upozorní, že je dobré sundat nohu z plynu. TrueCam M11 ví o více než 40 tisících radarech a křižovatkách s detekcí jízdy na červenou ve 36 zemích světa. Databázi neustále rozšiřujeme a aktualizace máte doživotně zdarma. GPS se kromě varování před radary hodí i pro zobrazení rychlosti přímo ve videu nebo zpětné projetí trasy.

Peníze za pokuty zůstanou ve vaší kapse
Nenápadný vzhled a blesková instalace
Magnetický držák fixuje kameru pevně a nacvaknutí i vycvaknutí jsou s ním záležitost vteřiny. Nepřekvapí ho ani hrboly na rozbité silnici. Malé rozměry zase umožňují kameru ukrýt za středové zrcátko, kde vám nebude bránit ve výhledu a můžete ji tam s klidem nechat po zaparkování.

Nenápadný vzhled a blesková instalace
Maximum detailů i v noci
TrueCam kamery dlouhodobě ve tmě poráží konkurenci. U M11 jsme skvělé noční video přenesli do 4K rozlišení. Použitím špičkové optiky se nám ke každému pixelu povedlo přivézt více světla, takže i na temné silnici za městem bude okolí vozu skvěle vidět. Senzor si poradí i s oslněním protijedoucích aut.

Pohodlné ovládání z telefonu
Jednou spárujete, cvaknete do auta a už na ni nemusíte sáhnout – se zabudovanou Wi-Fi a šikovnou mobilní aplikací zvládnete kameru ovládat z telefonu. Užijte si minimum kabelů a rychlý bezdrátový přenos videí. Na dálku snadno upravíte i nastavení.

Bezpečí a výdrž díky superkondenzátoru
Místo klasické baterie využívá TrueCam M11 superkondenzátor, kterému nevadí extrémní výkyvy teplot ani náraz. V autě je při jízdě naprosto bezpečný a navíc má oproti baterce několikanásobnou životnost, protože se časem nijak nemění jeho vlastnosti. Kamera s kondenzátorem potřebuje neustálý zdroj energie, což v autě není žádný problém.

V balení vám přijde vše, co pro bezpečnou jízdu s TrueCam M11 potřebujete. Možnosti ochrany jde ale snadno rozšířit třeba zadní Full HD kamerou, která vám pohlídá kufr a nárazník. Hodit se může i polarizační CPL filtr, který z videa odstraní nežádoucí odlesky palubky.

Oči i vzadu a další doplňky
Extra plynulé FullHD/60fps
Občas se místo maximální porce detailů hodí více snímků za vteřinu – třeba k plynulým záběrům svižné situace na silnici. M11 umí FullHD i při 60 fps.

Kodek H.265 pro úsporu místa
Kamera podporuje moderní a úsporný kodek H.265, který video bez ztráty kvality lépe komprimuje, takže se na paměťovku vejde víc záběrů.

Spořič displeje s tachometrem
Kdykoliv se nechcete rozptylovat natáčenými záběry, můžete zapnout spořič displeje. Díky zabudované GPS může spořič fungovat jako tachometr a ukazovat aktuální rychlost.

Podpora až 128 GB Micro SD
Kamera sice staré záběry automaticky maže, ale i tak se hodí jich na kartě mít co nejvíce. Nikdy nevíte, na co se budete potřebovat znovu podívat. TrueCam M9 si rozumí s kartami do 128 GB.

WDR
Funkce Wide Dynamic Range umožní kameře natáčet kvalitní video i při ostrém střídání světla a stínu. Široký rozsah vyhladí kontrast, takže kameru neoslní ani protijedoucí auto při noční jízdě.

Parkovací režim
Kamera pohlídá i zaparkované auto. Parkovací režim spustí nahrávání, jakmile G-senzor zaznamená náraz – třeba když do vás někdo omylem nacouvá.

Polarizační filtry pro nejlepší záběr (doplňkově)
Magnetické CPL filtry zbaví video nechtěných odlesků, takže bude ještě ostřejší a plné detailů. Typicky zabrání odleskům palubní desky ve skle.

Profesionální instalace
Pro váš maximální komfort a bezpečnost při řízení, využijte montáž kamery od profesionálů. Správné nastavení autokamery, skryté kabely, ničím nerušený výhled a pohodlí při řízení tak máte zaručené. Pro bližší informace navštivte truecam.com/instalace.



Rozlišení videa (přední kamera)
3840×2160/30fps 16:9
(interpolované)
2560×1440/30fps 16:9
1920×1080/60fps 16:9
1920×1080/30fps 16:9
1920×1080/30fps 16:9 (se zadní kamerou)

Rozlišení videa (zadní kamera) 1920×1080/30fps 16:9
Úhel záběru 150 ° / 130 ° (zadní kamera)
Formát videa MP4
Komprese H.264 / H.265
Maximální rozlišení fotografie 8 Mpx
Kvalita nočního videa ?????
GPS modul s detekcí radarů
(zapnutí volitelné) ?
WDR ?
Další funkce Záznam do smyčky, Detekce pohybu, Parkovací režim, G-senzor, Čas ve videu (zapnutí volitelné), GPS ve videu (zapnutí volitelné), Rychlost ve videu (zapnutí volitelné), Jméno řidiče ve videu (zapnutí volitelné), Spořič displeje, Nastavení hm/h nebo MPH, Automatický letní čas, Ochrana souboru, Automatické spuštění, Noční režim, PC aplikace se zobrazením polohy, Záznam zvuku s možností vypnutí, Volba časové zóny, Automatický letní čas, Nastavení hlasitosti
Jazyky menu CS / EN / DE / PL / HU / SK
Kapacita Micro SD (doporučená) až 128 GB
Držák Magnetický
Uchycení držáku na sklo 3M nálepka
Konektivita WiFi
Micro SD / USB adaptér
CPL filtr Doplňkově
Zadní kamera Doplňkově
Délka napájecího kabelu 300 cm
Baterie Superkondenzátor
Displej 2"
Šířka 69 mm
Výška 45 mm
Hloubka 34 mm
Hmotnost 64 g

Podobné zboží