K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One, One X, One S

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Thrustmaster
Kód: JOTM056
P/N: 4460105
Dostupnost: 1 kus
2 821,72 Kč s DPH
JOTM056
Thrustmaster Sada volantu a pedálů Ferrari 458 SPIDER pro Xbox One, One X, One S

Thrustmaster Ferrari 458 Spider je první oficiální volant pro Xbox One, One X, One S. Ferrari 458 Spider umožňuje hráčům zažít bezkonkurenční zážitek z jízdy a vzrušení ze závodních her. Ferrari 458 Spider vyniká snadností použití, vysoce výkonnou technologií a zajímavou cenou.

Jedná se o repliku volantu Ferrari 458 SPIDER o velikosti 28 cm (průměr volantu). Předností je sportovní typ volantu v GT-stylu, který padne do ruky díky ideální velikosti a pogumované textuře.

K dispozici je devět akčních tlačítek (včetně "View" a tlačítka "MENU"), dvoupolohový ovladač „manettino“, tlačítko pro startování motoru D-pad a tlačítko Xbox Guide." Pod „kapotou" volantu se schovává patentovaný mechanismus, který poskytuje realistický lineární odpor, bez ohledu na stupeň otočení volantu.

Ferrari 458 Spider umožňuje uživatelům přizpůsobit volant svým potřebám. Citlivost může být upravena díky čtyřem předvolbám a umožňuje tak optimalizovat nastavení podle typu trati, auta nebo preferovanému stylu jízdy.

Sada pedálů zahrnuje velkou podložku pod nohy s možností úpravy úhlu sklonu pedálů a brzdový pedál s progresivním odporem. Centrální upínací systém se snadno přizpůsobí každému typu povrchu.

První závodní volant s oficiální FERRARI licencí pro Xbox One, One X, One S! Skutečná replika volantu Ferrari 458 SPIDER.
S oficiální licencí Ferrari a Microsoft byl vytvořen ten pravý volant pro všechny milovníky rychlých závodů. Volant Thrustmaster FERRARI 458 SPIDER je kombinací špičkové technologie a designu.

28 cm XXL velikost (7/10 z originálu) s opláštěním gumovou texturou pro optimální ovládání.
Sekvenční převodovka: 2 x Ferrari GT kovové páčky.
2-polohový přepínač umožňuje uživateli měnit nastavení hry během závodu
Automatický návrat volantu do základní polohy

Vlastnosti:
9 snadno přístupných akčních tlačítek + jedno tlačítko "Motor Start"
Xbox Guide - svítící tlačítko označující číslo hráče
Poloměr otáčení volantu - 240 stupňů
Pedály s realistickým odporem.
Automatické centrování
Nastavitelná citlivost zajišťuje přesnější jízdu ve všech směrech
Extra stabilní upínací systém umožnuje připojení na jakýkoli stůl.
Individuálně nastavitelné pedály
Rozměry: 37,0 x 31,5 x 31,5 cm
Hmotnost: 3,5kg

Kompatibilita:
Určeno pro Xbox One, One X a Xbox One S