K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD pro Sony FE

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Tamron
Kód: DFTA105
P/N: A058S
Dostupnost: 3 kusy
49 990,02 Kč s DPH
Objektiv Tamron 35-150 mm F/2-2,8 Di III VXD je cestovní objektiv se zoomem, který se vyznačuje mimořádně vysokým rozsahem. Pokrývá nejběžnější rozsah ohniskových vzdáleností od 35mm širokoúhlého objektivu po 150mm teleobjektiv a je prvním zoomovým objektivem na světě s počáteční světelností F/2 pro bezzrcadlovky s plnoformátovým systémovým fotoaparátem s bajonetem Sony E-mount. Je vhodný pro všechny typické situace cestovní fotografie - od krajin a architektury přes portréty a skupinové snímky až po každodenní momentky, a to i pro motivy s malým množstvím světla. Objektiv 35-150 mm F/2-2,8 je vybaven rychlým a přesným automatickým ostřením s technologií VXD a umožňuje ostře zachytit každý okamžik na snímku. Inspirativní a jedinečná kombinace velkého rozsahu ohniskových vzdáleností, vysoké rychlosti a pokročilé technologie v jednom objektivu otevírá novou tvůrčí svobodu.

Hlavní přednosti
Vysoká světelnost objektivu
Rozsah ohniskové vzdálenosti
Univerzálnost použití
Rychlé ostření
Tamron Lens Utility
Di III - Bezzrcadlové systémy
Tyto objektivy jsou určeny výhradně pro mirrorless fotoaparáty (neboli bezzrcadlovky) a nemohou být použity s digitálními zrcadlovkami.

Automatické ostření VXD
Automatické zaostřování VXD je světovou premiérou: Je to první motor s lineárním zaostřováním, vyvinutý společností Tamron pro vynikající automatické zaostřování. Dva moduly VXD, které pracují v plovoucím systému a jsou ovládány elektronickými impulsy, zajišťují rychlé a přesné zaostření na blízké i vzdálené objekty. Nový motor také zaručuje vylepšené sledování AF, například při fotografování sportů. Automatické zaostřování funguje tak tiše, že můžete fotografovat i v situacích, které vyžadují naprostý klid a pohodu.

MR - Ochrana proti stříkající vodě
Objektivy Tamron mají plášť odolný proti povětrnostním vlivům, které optimálně chrání citlivý interiér před větrem a počasím. Robustní vnější plášť je účinně utěsněn proti vnikání vlhkosti ve všech kritických bodech (např. mezi zaostřovacím kroužkem a bajonetovým spojením). To zaručuje spolehlivý provoz i v těch nejnepříznivějších venkovních podmínkách fotografování.

ASL - Asférické čočky
Zkratka „ASL“ (ASpherical Lens) označuje hybridní asférické prvky čočky. Opravují typické aberace zoomových objektivů, například sférické aberace (chyby ostrosti). Kromě toho můžete vyměnit několik dalších optických prvků, což umožňuje kompaktnější design a trvale vysokou kvalitu obrazu.

Speciální optické členy LD
Barevná vada je častou vadou optiky, projevující se mnoha způsoby. Často hovoříme o takzvané chromatické aberaci, která se vyskytuje častěji u širokoúhlých objektivů. LD členy jsou vyrobeny ze speciálních optických skel s extrémně nízkým rozptylem světla, která efektivně kompenzují barevnou vadu, obzvláště patrnou při používání teleobjektivů v krajní poloze.

IF - Vnitřní zaostřování
U objektivů s vnitřním zaostřováním se délka objektivu při zaostřování nemění a filtrační kroužek s ním neotáčí. To usnadňuje manipulaci, zejména s delšími objektivy s telezoomem, a také fotografování s polarizačními a gradačními filtry. Mezi další výhody patří kratší zaostřovací vzdálenost v celé oblasti zaostření a nižší ztráty světla v rozích obrazu (vinětace) a menší aberace, související s ostřením.

Antireflexní a high-tech vrstvy - FLR
Fluoridový povlak trvale chrání přední čočku před kontaminací. Kapky oleje a vody nepřilnou k povrchu, který se proto velmi snadno čistí.

ZL - Zámek zoomu
ZOOM LOCK umožňuje uzamknutí na jakémkoliv ohnisku.

Tamron Lens Utility
Nový software "TAMRON Lens Utility" byl vyvinut speciálně pro konfiguraci kompatibilních objektivů. TAMRON Lens Utility lze ovládat pomocí počítače připojením objektivu z jeho konektorového portu prostřednictvím USB-C kabelu TAMRON. Uživatelé mohou prostřednictvím objektivu přizpůsobovat funkce a aktualizovat firmware. Pomocí individuálního nastavení lze objektiv optimálně přizpůsobit příslušné situaci snímání, například fotografování nebo natáčení videa.

Specifikace
Značka: Tamron
Číslo produktu: A058S
Typ bajonetu: Sony E
Optický zoom: 4,3x
Minimální ohnisková vzdálenost: 35 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 150 mm
Ohnisková vzdálenost (eqv. 35mm): 35-150 mm
Světelnost objektivu zoom: 2-2,8
Světelnost objektivu - nejkratší ohnisko (F): 2
Světelnost objektivu - nejdelší ohnisko (F): 2,8
Maximální clona (F): 22
Konstrukce objektivu: 21 členů / 15 skupin
Stabilizátor optický: Ne
Typ sluneční clony: HA058
Délka objektivu: 158 mm
Počet lamel clony: 9
Vhodný pro žánr: Krajina, Portréty, Sport, Reportáže, Street foto, Koncerty, Video
Rozdělení podle ohniska: Univerzální
Vhodný pro formát snímače: Full Frame
Typ objektivu: Zoom
Minimální zaostřovací vzdálenost: 33 cm
Hmotnost: 1165 g
Utěsnění (prach/vlhkost): Ano
Průměr filtru: 82 mm
Obsah balení
Objektiv
Clona ve tvaru květu
Krytka objektivu
Stativový prstenec

Podobné zboží