K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

SONY PS4 hra Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Activision
Kód: GAP4324
P/N: PS719817420
Dostupnost: Není skladem
1 199,01 Kč s DPH

 







Spider-Man_Miles

MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES



V nejnovějším dobrodružství v Marvel Spider-Man vesmíru se teenager Miles Morales přizpůsobuje svému novému domovu, zatímco jako nový Spider-Man následuje svého mentora Petera Parkera. Ale když hrozí, že nelítostný boj o moc zničí jeho nový domov, ctižádostivý hrdina si uvědomí, že s velkou mocí musí také přijít velká odpovědnost. Aby zachránil celý New York, musí si Miles nasadit masku Spider-Mana a opravdu si ji vzít za svou.




Nový hrdina Nový hrdinaZažij vzestup Milese Moralese, který jako nový hrdina ovládá neuvěřitelné, výbušné síly. Ovládej dovednosti Ovládej dovednostiZvládni jeho jedinečné bio-elektrické útoky a skrytou kamuflážní sílu. Najdi sám sebe Najdi sám sebeZjisti, komu můžeš důvěřovat a jaké to je být opravdu doma.




Válka o moc



Válka o moc



Mezi nevyzpytatelnou energetickou společností a špičkovou zločineckou armádou vypukl boj o kontrolu nad marvelovským New Yorkem. Vzhledem k tomu, že se Miles ocitl v srdci této bitvy, brzy pozná cenu za hrdinství a bude se muset rozhodnout, co musí obětovat pro větší dobro.







Energický nový domov



Projdi si zasněžené ulice nové, živé a rušné čtvrti, zatímco tam Miles hledá pocit sounáležitosti. Když se rozostří hranice mezi jeho osobním životem a životem plného boje proti zločinům, zjistí, komu může důvěřovat a jaké to je být opravdu doma.




Energický nový domov







Podobné zboží