K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Sony objektiv SEL24F14GM.SYX , FE 24 mm f/1,4 GM

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony
Kód: DFSOSEL24F14
P/N: SEL24F14GM.SYX
Dostupnost: 3 kusy
35 930,95 Kč s DPH
Sony objektiv SEL24F14GM.SYX , FE 24 mm f/1,4 GM

Úchvatné rozlišení a clona F1,4 v přenosném objektivu s pevnou ohniskovou vzdáleností
Díky špičkové technologii dosahuje objektiv G Master lepšího výkonu s trvale vysokým rozlišením a jemným efektem bokeh i při nejširším nastavení clony F1,4. Objektiv je kompaktní a nejlehčí ve své třídě, což zvyšuje jeho přenosnost. Nabízí také rychlou a přesnou rychlost automatického ostření, nejvyšší úroveň kontroly a spolehlivost.


Pokročilá optická technologie pro vynikající rozlišení i při cloně F1,4
Dva prvky XA (vysoce asférické) v optickém designu splňují přísné požadavky modelu G Master a přispívají ke konzistentnímu rozlišení napříč obrazem. K dispozici jsou také tři členy ze skla ED (s extra nízkým rozptylem), které efektivně potlačují chromatickou vadu. Tyto inovativní prvky optického designu minimalizují předozadní odlesky, takže zdroje bodového světla jsou přesně reprodukovány.

Nejmodernější optický design věrně reprodukuje zdroj světla
Nový optický design se dvěma členy XA potlačujícími předozadní odlesky (jedná se o běžnou odchylku u objektivů s vysokou světelností). Předozadní odlesky mohou způsobit nepřirozené šíření zdrojů bodového světla, které mohou být výraznější na okrajích snímků.


Inovativní optický design v kompaktním a lehkém objektivu
Nový optický design snižuje průměr objektivu zapojením dvou členů XA, jednoho pro přední člen, který je obvykle na objektivu největší. To je zkombinováno s novým systémem pohonu ostření DDSSM (Direct Drive SSM). Celkově se podařilo dosáhnout výjimečně nízké hmotnosti pouhých 445 gramů. Díky menší velikosti i hmotnosti je tento objektiv ideální pro kompaktní modely s bajonetem E a poskytuje skvělou mobilitu.


Dechberoucí efekt bokeh modelu G Master
Kruhová clona s 11 lamelami zvýrazňuje přirozený efekt bokeh, kterého je dosaženo pomocí pokročilého designu a procesu výroby, který zahrnuje kontrolu sférické aberace. Minimální zaostřovací vzdálenost 0,24 metru (0,79 stopy) a maximální zvětšení 0,17x umožňují fotografování zblízka, které, v kombinaci s širokoúhlým záběrem objektivu, dokáží vytvořit dramatickou perspektivu s přispěním hlubokého a svěžího efektu bokeh.

Rychlé a přesné automatické ostření pro fotografie i videa
Nový a výkonný systém DDSSM, který byl optimalizovaný pro tento objektiv, poskytuje zhruba třikrát větší tah než předchozí systém pohonu zaostření. Lepší výkon nového systému DDSSM zajišťuje rychlejší, přesnější a tišší možnosti automatického ostření, čímž dosahuje vynikajícího výkonu při snímání fotografií i videí.


Kontrola a spolehlivost při pořizování fotografií i filmů
Přizpůsobitelná tlačítka aretace zaostření, kroužek clony, přepínač cvakání clony, manuální ostření s lineární odezvou, provedení odolné proti prachu a vlhku a fluorová vrstva na předním členu přispívají ke kontrole a spolehlivosti při snímání.

ZÁKLADNÍ PARAMETRY
Barva Černá
Konstrukce Širokoúhlý objektiv
Obsah balení Sluneční clona (model): ALC-SH154, přední krytka objektivu: ALC-F67S, zadní krytka objektivu: ALC-R1EM
Ohnisková vzdálenost 24 mm
Světelnost od (f/) 1,4
Max. clona f/16
Optické členy 13
Skupiny 10
Počet lamel clony 11
Optická stabilizace NE
Antireflexní vrstvy/povrchová úprava ANO
Min. zaostřovací vzdálenost 24 cm
Automatické/manuální ostření ANO/ANO
Omezení rozsahu AF ostření NE
Stupnice zaostřené vzdálenosti NE
Závit pro filtr 67 mm
Bajonet Sony E
Určeno pro velikost snímače APS-C, Full-frame
Zvýšená odolnost konstrukce ANO
Max. průměr 92.4 mm
Max. délka 75.4 mm
Hmotnost objektivu 445 g
Žánr Krajina, Portrét

Podobné zboží