K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Black

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Samsung
Kód: TASA01435
P/N: SM-T575NZKAEEE
Dostupnost: 5 kusů
13 190,01 Kč s DPH
Navržen tak,aby byl odolný a spolehlivý
Galaxy Tab Active3 je robustní a spolehlivý i v náročných podmínkách. Díky stupni odolnosti IP68 a certifikaci MIL-STD-810H je ten tablet odolný vůči vodě,prachu a dokáže ustát pády z výšky 1,5 m s ochranným krytem. Je přenosný,kompaktní a navržený tak,aby zvládl váš den.
Vyměnitelná baterie s energií,která vydrží
Galaxy Tab Active3 přichází se silnou vyměnitelnou baterií. Vezměte si s sebou plně nabitou baterii,když jedete kempovat pod širé nebe nebo poznávat nové zážitky,poté ji jednoduše vyměňte a pokračujte.
Zachyťte to,co vidíte
Život vypadá ještě lépe skrze vylepšený zadní 13Mpx fotoaparát. Zachyťte ostré a čisté fotky s každým stisknutím spouště,poté přepněte na přední 5Mpx fotoaparát k vyřízení videohovorů. Díky Galaxy Tab Active3 získáte více z vašich nejlepších snímků.
Tablet připravený na rukavice
Není potřeba si sundávat rukavice. Upravením dotykové senzitivity si můžete nechat vaše rukavice nasazené,abyste mohli dokončit svou práci. Nastavte klávesu Active key pro rychlý přístup k často používané aplikaci bez odemčení tabletu nebo odemkněte tablet okamžitě a bezpečně s funkcí Rozpoznání obličeje.
Obsah balení
Samsung Galaxy Tab Active 3 Enterprise Edition

Podobné zboží