K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP50011
P/N: PS719825791
Dostupnost: Není skladem
1 531,86 Kč s DPH

Zlý robotický císar dobývá mezidimenzionální svety a Ratchetova a Clankova dimenze je další na rade. Oprašte nehorázne predimenzované zbrane oblíbené dvojky a nastavte dimenzionálnímu kolapsu stopku drív, než bude pozde. Prostrílejte se domu s pomocí arzenálu výbušných zbraní, mezi nimiž nechybí rychlopalná pistole, zastrihávací rozprašovac ci tresbomba. Vznášejte se nad mestskými scenériemi, vlítnete plnou rychlostí do souboju a prohánejte se dimenzemi s využitím nových udelátek popírajících fyzikální zákony.



NOVÉ TECHNIKY



Spojte oblíbenou dvojku hrdinu s plejádou známých spojencu i nových tvárí – mezi nimiž nechybí zbrusu nová bojovnice lombaxského odboje, která je plne odhodlaná udelat s robotickou hrozbou rychlý proces. Ceká vás hra v roli Ratcheta i nové tajemné lombaxské bojovnice z jiné dimenze. Objevte Clankovy zbrusu nové interdimenzionální techniky.



SKVELÉ ZPRACOVÁNÍ



Vychutnejte si vizuálne oslnivé dobrodružství napríc dimenzemi pohánené ohromující rychlostí a podmanivými možnostmi konzole PlayStation 5. Ve hre vytvorené od samotných základu renomovaným studiem Insomniac Games vám díky bezdrátovému ovladaci DualSense oživne akcní podívaná v rukách zcela bezkonkurencním zpusobem.



EXOTIKA



Okuste na vlastní kuži intergalaktickou rošádu dimenzionálních trhlin, jež vzájemne kombinují nové herní svety. Prohánejte se napríc bojišti a využijte pri rešení zapeklitých rébusu roztažených napríc dimenzemi nabytých výhod k oprave prostorových trhlin. Navštivte dosud neobjevené planety a prohlédnete si alternativní verze starých oblíbených dimenzí, které mohou nyní díky výkonu konzole PlayStation 5 ožít exotickou faunou a florou v plné kráse.






Podobné zboží