K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Philips sluchátka TAT2236WT bílá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Philips
Kód: ZSPH053
P/N: TAT2236WT/00
Dostupnost: 3 kusy
1 189,00 Kč s DPH
Mimořádně tenké pouzdro. Pohodlný tvar.

Tato skutečně bezdrátová sluchátka odolná proti stříkající vodě a potu vás budou provázet všude! Nabíjecí pouzdro se vejde do kapsy u přiléhavých džín. Sluchátka do uší sedí ve vašem vnějším uchu, pokud nemáte rádi koncovky sluchátek v ušním kanálu.

Odolnost proti stříkající vodě a potu IPX4
Díky hodnocení IPX4 a výkonným 12mm reproduktorům si s těmito sluchátky vychutnáte skvělý zvuk za každého počasí. Jsou plně odolné proti stříkající vodě, nevadí jim ani trochu potu a nemusíte se bát, když začne pršet.


Telefonujte pomocí jediné koncovky. Černobílý režim
Uskutečňujte spoustu hovorů? Dobu hovoru můžete zdvojnásobit, pokud použijete jedno sluchátko, zatímco druhé se nabíjí. Mikrofon je automaticky přiřazen ke koncovce, kterou používáte, a pokud má sluchátko momentálně téměř vybitou baterii, jednoduše jej vyměníte.


Mimořádně malé nabíjecí pouzdro USB-C. 12 hodin přehrávání navíc
S tímto malým nabíjecím pouzdrem získáte více hudby kdekoli! Na jedno nabití těchto skutečně bezdrátových sluchátek získáte 6 hodin přehrávání a plně nabité pouzdro vám zajistí dalších 12 hodin. Chcete-li rychle sluchátka rychle dobít, vložte je do pouzdra na 15 minut, a získáte tak hodinu navíc.

Integrované ovládací prvky. Vestavěný mikrofon. Snadné párování.
Ovládací prvky na sluchátkách umožňují pozastavit seznam skladeb, přijímat hovory a probudit hlasového asistenta telefonu. Sluchátka jsou připravena k okamžitému spárování. Po spárování se znovu připojí k telefonu, jakmile otevřete nabíjecí pouzdro.

Bezpečně a pohodlně padnou Sluchátka bez koncovek do uší
Díky přiléhavému a lehkému designu můžete svou hudbu opravdu pohodlně poslouchat. Bez ušních koncovek ve zvukovodu nic neucítíte, žádný pocit tlaku. Díky tvaru hokejky všechna sluchátka bezpečně sedí.

Kmitočtová charakteristika: 20 - 20 000 Hz
Impedance: 28 Ohm
Citlivost: 104 dB (1K Hz)
Průměr reproduktoru: 12 mm
Maximální příkon: 5 mW

Typ baterie: Li-Pol
Nabíjecí: Ano
Doba hovoru: 6+12 h
Doba přehrávání hudby: 6+12 h
Doba nabíjení: 2 h

Podobné zboží