K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Mobilní telefon Maxcom MM720

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: OEM
Kód: TEMAX014
P/N: MM720BBCZA
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
864,19 Kč s DPH
Maxcom Comfort MM720, černá
Vybírat spolehlivý, kompaktní a hlavně jednoduchý telefon pro seniory nebo děti je stále těžší. S pomyslným želízkem přichází i Maxcom, jehož model Comfort MM720 nabídne velká tlačítka, barevný 2,2palcový displej a především výdrž na jedno nabití až 12 dní. Předpokladem úspěchu je i velmi intuitivní uživatelské prostředí, kterému porozumí naprosto každý během pár minut.

Jako stvořený pro starší generace
Samozřejmou součástí každého telefonu pro seniory je SOS tlačítko, pomocí kterého ihned kontaktujete vaše blízké. Funkce Dual SIM potěší zejména ty z vás, kteří aktivně využívají soukromou i pracovní SIM kartu. S touto funkcí je můžete využívat najednou v jednom jediném zařízení. Mobil také disponuje solidním VGA zadním fotoaparátem. Pořízené fotografie můžete následně ukládat na paměťovou micro SD kartu o celkové velikosti až 32 GB (není v balení). Díky velkokapacitní baterii navíc mobil vydrží až neuvěřitelných 300 hodin v pohotovostním režimu. Součástí balení je také velmi užitečný dobíjecí stojánek, díky kterému budete mít svůj telefon vždy na očích.

Podobné zboží