K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

MEIKE mezikroužky set 12/20/36 pro Nikon AF

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: OEM
Kód: DFME01
P/N: MKNAF1A
Dostupnost: Není skladem
2 990,01 Kč s DPH
Díky mezikroužkům jednoduše získáte i se standardním objektivem ohromující makro záběry. Mezikroužky, jak sám název naznačuje, jsou článkem mezi tělem fotoaparátu a objektivem. Nedisponují žádnou optikou, neznehodnocují tak kresbu použitého objektivu a díky kontaktům přenášejí veškerou komunikaci mezi tělem fotoaparátu a objektivem.
Sada se skládá ze tří kroužků různých délek, každý tak nabízí jiný poměr zobrazení v závislosti na použitém objektivu. Mezikroužky lze i použít v kombinaci dvou či tří kroužků, ale zde je třeba brát v potaz, že ostření objektivu již nebude fungovat automaticky ale pouze manuálně, na druhou stranu, vždyť při makrofotografii se používá hlavně ostření manuální.

Sada 12/20/36mm automatických mezikroužků. Mezikroužky snižují minimální zaostřovací vzdálenost objektivu, čímž umožňují pořizování makrofotografií standartním objektivem za zlomek nákladů při zachování optické kvality objektivu. Mezikroužky neobsahují optiku, zvětšují vzdálenost mezi objektivem a snímačem fotoaparátu. Plně automatické mezikroužky přenášejí veškeré expoziční údaje, tudíž není potřeba provádět korekce.

Hmotnost: 177 g
Bajonet: Micro FourThirds
Délky mezikroužků: 12, 20 a 36 mm

Podobné zboží