K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14"FH/i3-1115G4/8GB/256GB/F/W10P

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Lenovo
Kód: NOIB03836
P/N: 20TA000ACK
Dostupnost: 1 kus
11 490,02 Kč s DPH
ThinkPad E14 Gen 2 (Intel)
Spojuje výkon, podstatu a styl
Notebook ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) je vybaven působivou spolehlivostí a robustními bezpečnostními funkcemi. Navíc moderní inovace, jako je zapnutí jedním dotykem s přihlášením, moderní pohotovostní režim a klávesy pro ovládání hovorů, poskytují produktivitu a úsporu času. Pokud jde o design, výkon a zabezpečení, ThinkPad E14 Gen 2 vás nenechá na pochybách.


Vypadá dobře
Práce vás může vzít kamkoli a druhá generace notebooku ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) je na cestě. S hmotností pouhých 1,5 kg je lehký a snadno se přenáší. A s tloušťkou pouhých 17,9 mm vklouzne toto zařízení přímo do tašky, když jste na cestách. Horní a spodní kryt z eloxovaného hliníku mu navíc dodávají elegantní vzhled a dojem.

Špičková technologie nové generace
ThinkPad E14 Gen 2 notebook se může pochlubit nejmodernějším procesorem 11. generace Intel® Core™, takže získáte vyšší výkon pro vaše pracovní úkoly. S podporou až 32 GB paměti DDR4 a možností diskrétní grafiky NVIDIA® 450MX toto zařízení spolehlivě zvládne jakékoli úlohy, které vám přijdou do cesty.

Chytré funkce vylepšují váš zážitek
Potlačení šumu na základě AI ve vestavěném mikrofonu vylepšuje schůzky na vašem notebooku ThinkPad E14 Gen 2. Vyberte si mezi předdefinovanými režimy pro bezproblémové konference - ať už v kavárně nebo v domácí kanceláři. Dynamické chlazení řídí pracovní teplotu pro optimální výkon počítače. A v režimu low blue-light můžete pohodlně pracovat déle.

Vizuály, které jiskří inspiraci
Lepší vizualizace na poutavém displeji s rozlišením Full-HD a 100% barevným gamutem sRGB, které vykresluje křišťálově čistý obraz. Vyberte si až 300 nitů jasu, což znamená, že obraz uvidíte i ve venkovním prostředí. Dotykový panel umožňuje intuitivní navigaci a interakci s notebookem E14 Gen 2.

Najděte si ve svém dni čas navíc
Pokud jde o produktivitu, úspora času může všechno změnit. Moderní pohotovostní režim povolí aktualizace, zatímco váš notebook ThinkPad E14 Gen 2 spí, a po probuzení vás okamžitě připojí k internetu. Díky funkci Smart Power On jej můžete spustit a přihlásit se jediným dotykem. Navíc při konferenčních hovorech můžete snadno přijímat, uskutečňovat a odpojovat se od hovorů pomocí funkčních kláves F9-F11.

Zachytí hrozby dřív, než k nim dojde
Se svou bezpečností neriskujete a ani my. Notebook E14 Gen 2 obsahuje ThinkShield, sadu integrovaných bezpečnostních řešení, která chrání vaše data a zařízení. Trusted Platform Module (TPM) šifruje data, což ztěžuje hackování. Volitelná čtečka otisků prstů a infračervená kamera, která pracuje ve spojení s Windows Hello, umožňuje téměř spolehlivé biometrické ověřování, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu k vašemu systému.

Připojte se k tomu, na čem záleží
Volitelná WiFi 6 vám umožní rychle naskočit na přeplněné veřejné platformy a užít si plynulé online zážitky s větší šířkou pásma, stabilním připojením k síti a nižší latencí. A co víc, ThinkPad E14 Gen 2 (Intel) se může pochlubit třemi USB porty, včetně špičkové Intel® Thunderbolt™ 4, který podporuje až dva nezávislé displeje a urychluje přenos souborů do výše 40 Gb.

Spolehlivost ThinkPad
Stejně jako všechny notebooky ThinkPad je i E14 Gen 2 testován na 12 vojenských požadavků a více než 200 kontrol kvality. Od arktické divočiny po pouštní prachové bouře, od nulové gravitace po polití a pády - těmto notebookům můžete důvěřovat, že zvládnou vše, co vám život přinese.

Podobné zboží