K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Kingston SSD 1TB Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2
  • 1
  • 2

Kingston SSD 1TB Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2

Záruka: 60 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: HDKG0278
P/N: SFYRS/1000G
Dostupnost: 5 kusů
2 571,86 Kč s DPH

Small Form, Big Performance



Zkraťte čas načítání díky výkonu nové generace PCIe 4.0 NVMe SSD






















 
 
 
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Větší obrázek
 

Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD



Kingston FURY™ Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD poskytuje špičkový výkon ve vysokých kapacitách pro herní a hardwarové nadšence, kteří hledají extrémní výkon pro stavbu i upgrade PC. Díky využití nejnovějšího řadiče NVMe 4. generace a paměti 3D TLC NAND nabízí disk Kingston FURY Renegade SSD ohromující rychlosti čtení/zápisu až 7.300/7.000 MB/s1 a až 1.000.000 IOPS1 pro úžasnou stabilitu a výjimečné herní zážitky. Zlepšete celkovou odezvu svého systému – od načítání her a aplikací až po streamování.



Tenký formát M.2 v kombinaci s nízkoprofilovým hliníkovým chladičem z grafenu je optimalizován pro účely intenzivního používání v herních sestavách, herních noteboocích a herních základních deskách. Disk Kingston FURY Renegade SSD se snoubí se špičkovým výkonem řady paměťových výrobků Kingston FURY Renegade a vytváří tak dokonalý tým, který vás udrží na vrcholu hry.



K dispozici jsou kapacity od 500 GB do 4 TB2 pro ukládání rozsáhlé knihovny vašich oblíbených her a médií.




  • Neuvěřitelný výkon PCIe Gen 4x4 NVMe

  • Nízkoprofilový grafenový hliníkový chladič

  • Tenké provedení M.2 2280

  • • Vysoká kapacita až 4 TB2








Zvýšení výkonu díky PCIe 4.0 NVMe



Dominujte díky špičkovým rychlostem Gen 4x4 až 7.300/7.000 MB/s1 při čtení/zápisu a výkonu až 1.000.000 IOPS1.








Vytěžte ze své základní desky co nejvíce



Výkonný a tenký formát M.2 pro vylepšení vaší herní sestavy či notebooku.








Více prostoru ke hraní



Získej všechny nejnovější dostupné tituly a DLC. Výkon s vysokou kapacitou až 4 TB2 pro ukládání oblíbených her a médií.








Nízkoprofilový grafenový hliníkový chladič



Pokročilý odvod tepla udržuje disk chladný i při intenzivním používání. Přináší vyšší výkon i do těch nejtěsnějších prostorů herních notebooků a základních desek.





  1. Založeno na „výkonu právě po vybalení“ při použití základní desky podporují PCIe 4.0. Rychlost se může lišit v závislosti na hostitelském hardwaru, softwaru a využívání.

  2. Část uvedené kapacity paměťového zařízení flash se používá pro formátování a další funkce, a není tedy k dispozici pro ukládání dat. Skutečná dostupná kapacita pro ukládání dat je proto menší, než je uvedeno na produktech. Další informace najdete v Průvodci pamětí Flash společnosti Kingston na adrese kingston.com/flashguide.


Podobné zboží