K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Kingston FURY Renegade DDR5 32GB (Kit 2x16GB) 6000MHz DIMM CL32 Silver

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: DRKG2554
P/N: KF560C32RSK2-32
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
3 326,90 Kč s DPH

Mimořádný výkon DDR5



Mimořádný výkon DDR5






















 
 
 
Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR5

Větší náhled
 

Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR5



Až 7200 MT/s1



Posuň hranice jako nikdy předtím pomocí paměti Kingston FURY™ Renegade DDR5, která je navržena pro mimořádný výkon na platformách DDR5 nové generace. Získej potřebné vylepšení svého systému, aby ses udržel na vrcholu – pomocí ultrarychlé paměti až 7200 MT/s1. Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 je vybavena elegantním, nově navrženým černostříbrným hliníkovým chladičem, který doplňuje vzhled nejnovějších počítačových sestav od výrobců systémů a počítačových kutilů. Paměť je k dispozici v jednotlivých modulech s kapacitou 16 GB & 32 GB a v sadách po dvou ks s kapacitou 32 GB a 64 GB.



Ať už vytváříš obsah, jedeš multitasking nebo posouváš v nejnovější hře hranice až do extrémů, Kingston FURY Renegade DDR5 je ideální volbou pro hráče, nadšence, tvůrce obsahu a lidi, kteří mají rádi extrémní přetaktování. Spolehlivá paměť Kingston FURY Renegade DDR5 je 100% testována ve výrobním závodě a dodává se s doživotní zárukou a více než 30 roky zkušeností. Získáš to nejlepší z obou světů: špičkový výkon a maximální jistotu. Paměť Kingston FURY je s tebou, přímo na hranicích možného.




  • Navrženo pro maximalizaci výkonu

  • Využij mimořádný potenciál přetaktování

  • Certifikace pro Intel® XMP 3.0

  • S podporou předních světových výrobců základních desek2

  • Agresivní provedení hliníkového chladiče








Navrženo pro maximalizaci výkonu



Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 nabízí rychlostí až 7200 MT/s1 a rychlé časování CL32, je vybavena špičkovými součástkami, které technici ručně vyladili, její kompatibilita se špičkovými základními deskami v oboru je přísně zkoušená a opírá se o 100% továrním zkoušky rychlosti pro bezproblémový zážitek z přetaktování.








Využij mimořádný potenciál přetaktování



Paměť DDR5 zahajuje zcela novou éru paměťových technologií, díky nimž je extrémní přetaktování stabilnější volbou než u předchozí generace. Funkce On-die ECC zajišťuje spolehlivější součástky DRAM, vestavěný obvod PMIC vyvažuje výkon, kdy a kde je potřeba, a dva nezávislé 32bitové podkanály přinášejí dramatické zvýšení datové účinnosti vícejádrových procesorů.








Certifikace pro Intel® XMP 3.0



Díky technologii Intel Extreme Memory Profile je přetaktování hračkou, a to díky pokročilým předem optimalizovaným továrním časováním, rychlostem a napětím pro výkon přetaktování. Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 je vybavena programovatelným obvodem PMIC pro XMP 3.0, který podporuje až dva přizpůsobitelné profily pro optimalizaci tvého vlastního časování, rychlostí a napětí uložených přímo do modulu DIMM.








S podporou předních světových výrobců základních desek2



Testované a spolehlivé, aby byly správnou volbou pro tebou preferovanou základní desku a ty jsi mohl stavět s důvěrou.








Agresivní provedení hliníkového chladiče



Nově navržený černostříbrný hliníkový chladič a odpovídající černá DPS udržují tvoji výbavu v chodu a dopřejí ji hustý vzhled, který ladí s vizáží tvojí nejnovější počítačové sestavy.





  1. Další informace o megatransfers za sekundu – MT/s označuje megatransfers (miliony přenosů) za sekundu a představuje účinnou přenosovou rychlost (rychlost) paměti DDR (Double Data Rate) SDRAM ve výpočetní technice. Paměťový modul DDR SDRAM přenáší data při vzestupu a poklesu každého taktovacího cyklu (1 Hz).

    Příklad: DDR4-3200 (PC4-3200)

    Taktovací frekvence: 1600 MHz

    Přenosová rychlost: 3200 MT/s

    Šířka pásma: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)

  2. Uvedeno v seznamech způsobilých dodavatelů (QVL) od předních světových výrobců základních desek.


Podobné zboží