K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Kingston FURY Renegade DDR5 16GB 6000MHz DIMM CL32 RBG
  • ktc-fury-3d-memory-renegade-ddr5-rgb-angle.jpg
  • ktc-fury-3d-memory-renegade-ddr5-rgb-back.jpg
  • ktc-fury-3d-memory-renegade-ddr5-rgb-front.jpg
  • ktc-fury-3d-memory-renegade-ddr5-rgb-top.jpg
  • ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-rgb-3.jpg
  • ktc-keyfeatures-memory-renegade-ddr5-rgb-4.jpg
  • ktc-product-memory-renegade-ddr5-rgb-kit2-2-zm-lg.jpg
  • ktc-product-memory-renegade-ddr5-rgb-single-1-zm-lg.jpg
  • ktc-product-memory-renegade-ddr5-rgb-single-2-zm-lg.jpg
  • ktc-renegade-ddr5-rgb-dimm-1_pb_hr.jpg
  • ktc-renegade-ddr5-rgb-dimm-1_pbb_hr.jpg

Kingston FURY Renegade DDR5 16GB 6000MHz DIMM CL32 RBG

Záruka: 120 měsíců
Výrobce: KINGSTON
Kód: DRKG2555
P/N: KF560C32RSA-16
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 855,54 Kč s DPH

Mimořádný výkon DDR5



Mimořádný výkon DDR5






















 
 
 
Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB

Větší náhled
 

Paměť Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB



Až 6400 MT/s1



Hraj stylově s pamětí Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB2, která je navržena pro mimořádný výkon na platformách DDR5 nové generace. Dopřej svému systému zvýšení výkonu a šmrnc potřebný k tomu, abys zůstal na špici pomocí ultra rychlé pamětí až 6400 MT/s1 a využití 16 přizpůsobitelných efektů RGB podsvícení prostřednictvím FURY CTRL. Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 RGB je vybavena elegantním, nově navrženým černostříbrným chladičem s dynamickou LED světelnou lištou využívající patentovanou technologii Infrared Sync Technology společnosti Kingston, která nabízí hladké, synchronizované efekty RGB podsvícení, které doplňují vzhled nejnovějších počítačových sestav.



Ať už vytváříš obsah, jedeš multitasking nebo posouváš hranice až do extrémů v nejnovější hře, paměť Kingston FURY Renegade DDR5 RGB je ideální volbou pro hráče, nadšence, tvůrce obsahu a lidi, kteří se vyžívají v extrémní přetaktování. Spolehlivé paměti Kingston FURY Renegade DDR5 RGB jsou 100% testovány ve výrobním závodě a dodávají se s doživotní zárukou. Získáš mimořádnou kombinaci: špičkový výkon a maximální jistotu.




  • Dynamické přizpůsobitelné efekty RGB podsvícení2

  • Patentovaná technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology™

  • Navrženo pro maximalizaci výkonu

  • Využij mimořádný potenciál přetaktování

  • Certifikace pro Intel® XMP 3.0

  • S podporou předních světových výrobců základních desek3

  • Agresivní provedení hliníkového chladiče








Dynamické RGB podsvícení a agresivní provedení chladiče



Probuď svůj systém k životu pomocí 16 přednastavených efektů RGB podsvícení2 s využitím Kingston FURY CTRL nebo RGB softwaru výrobce základní desky a s elegantním, nově navrženým černotříbrným hliníkovým chladičem a odpovídající černou DPS.








Patentovaná technologie Kingston FURY Infrared Sync Technology™



Postarej se, aby efekty RGB podsvícení zůstaly dokonale sladěné s patentovanou technologií Kingston Infrared Sync Technology.








Navrženo pro maximalizaci výkonu



Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 nabízí rychlostí až 6400 MT/s1 a rychlé časování CL32, je vybavena špičkovými součástkami, které technici ručně vyladili, její kompatibilita se špičkovými základními deskami v oboru je přísně zkoušená a opírá se o 100% továrním zkoušky rychlosti pro bezproblémový zážitek z přetaktování.








Využij mimořádný potenciál přetaktování



Paměť DDR5 zahajuje zcela novou éru paměťových technologií, díky nimž je extrémní přetaktování stabilnější volbou než u předchozí generace. Funkce On-die ECC zajišťuje spolehlivější součástky DRAM, vestavěný obvod PMIC vyvažuje výkon, kdy a kde je potřeba, a dva nezávislé 32bitové podkanály přinášejí dramatické zvýšení datové účinnosti vícejádrových procesorů.








Certifikace pro Intel® XMP 3.0



Díky technologii Intel Extreme Memory Profile je přetaktování hračkou, a to díky pokročilým předem optimalizovaným továrním časováním, rychlostem a napětím pro výkon přetaktování. Paměť Renegade DDR5 je vybavena programovatelným obvodem PMIC pro XMP 3.0, který podporuje až dva přizpůsobitelné profily pro optimalizaci vlastního jedinečného časování, rychlostí a napětí uložených přímo do modulu DIMM.








S podporou předních světových výrobců základních desek3



Testované a spolehlivé, aby byly správnou volbou pro tebou preferovanou základní desku a ty jsi mohl stavět s důvěrou.





  1. Další informace o megatransfers za sekundu – MT/s označuje megatransfers (miliony přenosů) za sekundu a představuje účinnou přenosovou rychlost (rychlost) paměti DDR (Double Data Rate) SDRAM ve výpočetní technice. Paměťový modul DDR SDRAM přenáší data při vzestupu a poklesu každého taktovacího cyklu (1 Hz).

    Příklad: DDR4-3200 (PC4-3200)

    Taktovací frekvence: 1600 MHz

    Přenosová rychlost: 3200 MT/s

    Šířka pásma: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)

  2. Podsvícení lze přizpůsobit pomocí softwaru Kingston FURY CTRL nebo pomocí softwaru základní desky pro řízení RGB. Podpora přizpůsobení RGB podsvícení pomocí softwaru třetích stran není zaručena.

  3. Uvedeno v seznamech způsobilých dodavatelů (QVL) od předních světových výrobců základních desek.


Podobné zboží