K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

GP ReCyko 2100 HR6, AA, tužka, 2 pack

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: GP
Kód: OSBAT21AAR22
P/N: 1032222210
Dostupnost: 1 kus
165,19 Kč s DPH
Nabíjecí baterie GP ReCyko 2100 AA (HR6)

Mít po ruce nabité a spolehlivé baterie přesně ve chvíli, kdy potřebujete. Dosáhnout s nimi finanční úspory a ještě k tomu snížit uhlíkovou stopu, kterou za sebou jejich používáním zanecháte. Zní to jako nedosažitelná kombinace požadavků. Nabíjecí baterie GP ReCyklo ale všem těmto přáním s nadhledem vyhoví.
Nová generace baterií ReCyko, která zahrnuje širokou škálu produktů pro běžné i profesionální použití, totiž přináší ještě lepší výkonnost a je šetrná k životnímu prostředí. V kombinaci s chytrými nabíječkami ReCyko tak dosáhnete unikátního konceptu nabíjení. Díky všem těmto výhodám šetříte s použitím baterií ReCyko jak přírodu, tak i svou peněženku.
Používání nabíjecích baterií GP ReCyko je pohodlné, ekologické a finančně výhodné. Baterie vám totiž vydrží několik let, aniž by slábl jejich výkon. I po 500 nabitích a vybitích si udrží většinu své kapacity. V porovnání s ekvivalentní dobou používání jednorázových baterií tak ušetříte nemalé finanční prostředky.
Baterie ReCyko vybalíte a můžete ihned použít. Nemusíte se starat o jejich první nabití ani se obávat nízkého výkonu kvůli dlouhodobému uskladnění v prodejně. Baterie GP jsou totiž již z výroby přednabité a navíc jsou vybaveny schopností udržet si po dlouhou dobu svou energii. Narozdíl od jiných baterií na trhu navíc disponují uváděnou kapacitou již po zakoupení.
Ekologie hraje u baterií ReCyko jednu z hlavních rolí. Více než 10 % materiálu je při výrobě baterií použito z recyklovaných zdrojů, což je v současné době nejvyšší podíl na trhu. A zároveň více než 94 % materiálů, ze kterých jsou baterie vyrobeny, je opět recyklovatelných.
Výrobce ale nezapomněl ani na krabičku a i v tomto směru drží své prvenství. Balení baterií je totiž jako první svého druhu na světě vyrobeno pouze z papíru – tak, aby bylo plně ekologické a recyklovatelné.

velikost baterie AA
možnost nabíjení ano
chemické složení NiMH
kapacita 2 100 mAh
počet nabíjecích cyklů více než 500
typ HR6 (tužka, AA)
napětí 1,2 V
rozměr 14,5 × 50,5 mm
hmotnost 27 g
provozní teplota -20 °C až +50 °C

Podobné zboží