K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Ghost of Tsushima (PS4)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP4301
P/N: PS719363606
Dostupnost: Není skladem
981,31 Kč s DPH

Datum vydání: léto 2020

Připrav se čelit svým nepřátelům v této výpravné akční adventuře, odehrávající se v Japonské říši 13. století.



Ocel a šerm – budeš muset zcela ovládnout obojí, abys dokázal přežít tuto výpravnou cestu napříč Japonskem z roku 1274, kde mongolská armáda zabrala ostrov Tsushima. Navlékni svou zbroj, naostři katanu a nezapomeň na luk – čeká tě dobrodružství Jina, ostříleného samuraje, který se stává jedinou nadějí ostrova v boji proti krutému chánovi a jeho ničivé říši.



Prozkoumej propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozlehlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyň až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledej klid v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, jež budeš sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžeš.



 



HERNÍ OBSAH:




  • Mongolští nepřátelé jsou v boji i svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získej navrch tím, že si osvojíš Jinovy dovednosti a naučíš se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Tsushimy.

  • Se svou katanou vyzvi své protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který tě vtáhne do akce. Mistrovsky si osvoj luk a se smrtící přesností eliminuj vzdálená nebezpečí. Zdokonal svou stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientuj a přepadni nepřipraveného nepřítele.

  • Přizpůsobivá krajina a organický přístup k boji dělá z Cušimy dokonalé hřiště, kde můžeš kombinovat dovednosti, zbraně a taktiku a nalézt pro svůj hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím Jinově příběhu stanou tvými největšími zbraněmi.



 







 



 


Podobné zboží