K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Farming Simulator 22 (PS5)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP5011
P/N: 4064635000015
Dostupnost: Není skladem
1 034,55 Kč s DPH
Hra obsahuje české titulky.

Nechte dobré časy růst!

Větší, lepší, propracovanější – dokonalá farmářská simulace, které už se prodalo několik milionů kusů, se vrátí letos v listopadu! Farming Simulator 22 nabízí větší hloubku a zároveň největší svobodu v historii značky. Díky více než 400 strojům a nástrojům od 100 autentických zemědělských značek se hráči mohou těšit na vylepšenou a velmi realistickou simulaci. Hra je vhodná pro všechny věkové kategorie hráčů, kteří se ponoří do ještě rozmanitějšího zemědělství, chovu zvířat a lesnictví.

Dvě nové mapy inspirované americkými a evropskými regiony a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat nabízejí různé druhy zemědělských aktivit včetně tří nových plodin. Přídavek v podobně sezónních cyklů přidává nové výzvy v průběhu roku a mnohonásobně vylepšuje atmosféru. Hráči nyní mohou využít různé výrobní řetězce a nadále si tak zvyšovat příjem – ať už budou vyrábět chléb, olej, mošt, nebo něco jiného.

Nástroj pro úpravy byl výrazně přepracován, takže přidává do hry spoustu nových možností a umožňuje vytvářet jedinečné farmy a postavy. Farming Simulator, který běží na GIANTS Engine 9, rovněž obsahuje řadu technických vylepšení, jako je realističtější chování umělé inteligence, bohatší světy a výrazný nárůst výkonu na všech systémech.

Klíčové vlastnosti:

Více než 400+ strojů, nové kategorie, více než 100 zemědělských značek
Pohodový rodinný režim pro 1-16 hráčů
Nové plodiny a stroje: hrozny, olivy a čirok
Nové herní mechaniky založené na střídání ročních období
Výrobní řetězce, které přidávají nový ekonomický rozměr
Dvě zcela nové mapy + aktualizovaná alpská mapa
Výrazně vylepšené možnosti úprav
Zvýšení výkonu na všech systémech
Nejnovější technologie: DirectX 12, TAA atd.
Dlouholetý farmářský bestseller!

Podobné zboží