K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

ETA 1151 90000 Sorento Trio sendvičovač 3 v 1

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Eta
Kód: AET115190000
P/N: ETA115190000
Dostupnost: Není skladem
1 499,00 Kč s DPH
ETA 1151 90000 Sorento Trio sendvičovač 3 v 1

ETA Sorento však není jen obyčejný sendvičovač. S příkonem 900 W a třemi výměnnými plotýnkami vám v mžiku vykouzlí hned několik sladkých i slaných variací.

Funkce sendvičovače: gril; sendvičovač; vaflovač
Sendvičovač 3v1 - sendvičovač (trojúhelníky), vaflovač a gril,
rozměry ploten 280 x 145 mm,
příkon 900 W,
jednoduché ovládní a snadná údržba,
ochranná tepelná pojistka,
prostiskluzové nožičky,
antiadhézní úprava pracovních desek pro snadné čištění,
automatická regulace teploty,
moderní nerezový desing doplněný černým plastem,
možnost skladování ve svislé poloze, r
ozměry: 295 x 255 x 115 mm,
hmotnost 3,23 kg

Zapékání 3 v 1
S multifunkčním sendvičovačem ETA Sorento připravíte tousty na tisíc způsobů. Záleží jen na vás, jestli vsadíte na klasiku kečup – šunka – sýr nebo vyzkoušíte například neokoukanou verzi s hruškou a gorgonzolou. Tousty jsou skvělá snídaně i vděčná svačina do práce či do školy. S trojúhelníkovou plotýnkou vám příprava půjde raz dva!
Domácí vafle k snídani možná mohou vypadat jako vyšší dívčí, s ETA Sorento to ale bude hračka. Dají se připravit jak na slano, tak i na sladko a do přípravy můžete zapojit i děti. Inspiraci na různé variace najdete na našem blogu.
Kromě toustů a vaflí můžete na sendvičovači ETA Sorento i grilovat. Grilovaná zelenina je parádní příloha i samostatné jídlo. Na grilu však můžete zapéct i tortillu, quesadillu a nemusíte se bát ani grilování masa či ryb.

Snadné používání i údržba
Desky můžete vyměňovat podle vaší libosti. Díky antiadhezní úpravě se na nich jídlo nepřipaluje a snadno se čistí. Automatická regulace teploty a světelná signalizace provozu usnadňují používání a příprava jídel je tak rychlá a snadná. Bezpečnost zajišťuje ochranná tepelná pojistka.
ETA Sorento je navíc lehký a skladný. Můžete jej tak skladovat v kuchyňské skříňce a vytáhnout ho kdykoliv se vám zachce. Jeho moderní design a kombinace nerezu s kvalitním plastem však udělá parádu i na kuchyňské lince.

Podobné zboží