K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Emos Stolní lampa WINSTON na žárovku E27, černá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Emos
Kód: OSZAL652
P/N: 1538162000
Dostupnost: 1 kus
797,39 Kč s DPH
Čistý a jednoduchý design je tím, co vás na stolní lampě WINSTON značky EMOS zaujme nejdříve. Kombinace dvou přírodních materiálů – černého kovu a světlého dřeva, je osvědčené nadčasové spojení, na které zejména příznivci industriálního designu nedají dopustit. V kombinaci s možností osazení lampy libovolnou žárovkou s paticí E27 do příkonu 11 W, tak v lampě WINSTON získáváme spolehlivý základ osvětlení jak moderních, tak tradičních i historických interiérů.
Díky přívodnímu kabelu o délce 1,7 metrů můžete lampu pohodlně zapojit na pracovním stole, komodě i nočním stolku, aniž byste museli složitě řešit, zda je v její blízkosti dostupná zásuvka či nikoli.
Vypínač lampy je na přívodním kabelu a je tak možné ho umístit v okolí lampy dle uvážení a potřeby. Díky dvěma nastavitelným kloubům vám bude lampa vždy svítit na to správné místo.
Díky patici E27, vyměnitelné žárovce a příkonu až 11 W je volba zdroje světla zcela na vás. Preferujete žárovky čirou nebo mléčnou, úspornou LED žárovku nebo žárovku typu filament, žárovku kulatou nebo ve tvaru tuby? Lampa WINSTON vás v kreativním ztvárnění vašeho interiéru limitovat nebude.

napájecí zdroj 220–240 V
barva černá
USB port ne
napájecí zdroj součástí balení ano
typ napájení síť
délka přívodního kabelu 1,7 m
integrovaná nabíjecí baterie ne
krytí IP20
materiál kov
max. výkon 11 W
napětí 100–240 V
patice (uchycení žárovky) E27

Podobné zboží