K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

ECG PH 6520 pomalý hrnec

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: ECG
Kód: AECGPH6520
P/N: PH6520
Dostupnost: 1 kus
1 690,00 Kč s DPH
ECG PH 6520 pomalý hrnec

Na šetrné vaření, dušení a pečení
Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
Objem vnitřní nádoby 6,5 l

• Na šetrné vaření, dušení a pečení
• Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
• Objem vnitřní nádoby 6,5 l
• 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
• Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
• Elektronický ovládací panel s LED displejem
• Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l
• Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
• Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
• Max objem: 6,5 l
• Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
• Jmenovitý příkon: 320 W
• Rozměry: 41,5 x 27,5 x 30 cm (Š x V x H)

Hlavní výhody "pomalého" vaření

Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření .
Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.

Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci
Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl.
Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních - vysoká, nízká nebo udržování v teple.
Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu.
Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.