K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

ECG PH 5510 Slow Rider, pomalý hrnec

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: ECG
Kód: AECGPH5510
P/N: PH5510
Dostupnost: 5 kusů
1 399,01 Kč s DPH
ECG PH 5510 Slow Rider, pomalý hrnec

Šetrnější vaření, dušení i pečení
Žádné připalování i bez potřeby stálého míchání
3 provozní režimy i praktická funkce odloženého startu
Vnitřní keramická nádoba o velkém objemu 5,5 litru
Snadné ovládání s LED displejem

Na šetrné vaření, dušení a pečení
Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba o objemu 5,5 l
3 provozní režimy: low, high, keep warm
Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 20 hodin
Funkce odloženého startu – max. 24 hodin
Elektronický ovládací panel s LED displejem
Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
Max. objem: 5,5 l
Příslušenství: drápy na trhané maso
Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
Jmenovitý příkon: 240 W




Hlavní výhody "pomalého" vaření
Poznejte kouzlo pomalého vaření
Vynikající chuť, lepší výživové hodnoty a kromě toho také o poznání méně práce. To vše jsou výhody, které vám při přípravě vašich oblíbených pokrmů zajistí pomalý hrnec ECG PH 5510 Slow Rider. Jednotlivé ingredience v něm máte možnost vařit, dusit či péct velmi šetrně, což s sebou nese celou řadu pozitiv.

S naším elektrickým hrncem se dočkáte výraznější chuti a úžasné šťavnatosti. Při pomalém vaření se navíc neztrácí tolik vitamínů a dalších důležitých látek, takže je výsledný pokrm kvalitnější a výživově hodnotnější. A v neposlední řadě je s pomalým hrncem ECG příprava jídla naprostou hračkou – stačí suroviny vložit do jedné společné nádoby, nastavit výkon a teplotu a pak už si jenom počkat na výsledek. Nic nemusíte průběžně míchat ani podlévat, přičemž se nemusíte obávat ani nežádoucího připalování.e na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.

Na omáčky, maso i dezerty
V našem pomalém hrnci můžete připravovat spoustu typů jídel. Ať už totiž chystáte guláš, vývar, nebo sladký dezert, přístroj vám umožní přizpůsobit přípravu danému druhu pokrmu. K dispozici zde máte 3 provozní režimy (Low, High, Keep Warm) a nastavit si můžete i přesný čas vaření (od 30 minut až do 20 hodin). Obsluhu hrnce přitom zvládnete levou zadní díky elektronickému ovládacímu panelu s přehledným LED displejem.

Odložte vaření na později
S pomalým hrncem ECG můžete mít chutnou večeři připravenou k servírování ihned po příchodu domů. Tento šikovný kuchyňský pomocník totiž nabízí i praktickou funkci odloženého startu, a tak můžete přípravu jídla naplánovat na ideální dobu – vaření můžete pomocí zmíněné funkce odložit až o 24 hodin

Keramika, nerez a sklo jako záruka kvality
Na pomalém hrnci ECG PH 5510 Slow Rider oceníte i špičkové řemeslné zpracování. Jeho vnitřní vyjímatelná nádoba je keramická a potěší vás i velkým objemem 5,5 litru. Vnější plášť přístroje je zase vyroben z kvalitního nerezu. A skleněná poklice je žáruvzdorná, přičemž je pro vaši bezpečnost opatřena i tepelně izolovaným madlem z odolného plastu.

Pochutnejte si na trhaném mase
Náš pomalý hrnec je ideální volbou i pro přípravu neodolatelného trhaného masa. Ať už totiž tuto pochoutku děláte z krkovice, nebo dáváte přednost trhané vepřové pleci, ECG PH 5510 Slow Rider daný kus masa nachystá naprosto dokonale. A teď to hlavní – s finálním porcováním masa na malé kousky si hravě poradíte díky speciálním drápům na trhané maso, které jsou součástí základního balení.

Podobné zboží