K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

DOOM: Eternal (PS4)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Bethesda Softworks
Kód: GAP4306
P/N: 5055856422761
Dostupnost: Není skladem
1 649,23 Kč s DPH

DOOM: Eternal je pokračování úspěšného a velice kladně přijatého restartu známé značky. Těšit se můžete na daleko silnějšího Doom Slayera (hlavního hrdinu), téměř dvojnásobek typů nepřátel a doslova peklo na Zemi, to vše doprovázené hudbou od Micka Gordona.



 







 



Slayer 2.0



Uvolněte zdrcující sílu DOOM zabijáka. Díky vylepšené výstroji a novému arzenálu, jako je unikátní dělo s plamenometem, prodloužitelné ostří a nová schopnost rychlého pohybu, jste rychlejší a smrtelnější než kdykoliv předtím. Zničte každého démona, na kterého narazíte, za využití množství vylepšených palných zbraní.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



Více smrti a slz



Pošlete pod kytičky ještě více démonů než kdykoliv předtím. Každý z nich ovládá unikátní schopnosti a útoky. Fanoušky tolik oblíbené klasické obludy, jako je Pain Elemental, Archvile, a Arachnotron, jsou zpět, přičemž do rosteru přibydou zcela noví démoni včetně DOOM Huntera nebo šílených Marauderů.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



Zcela nová invaze



Vstup do role Slayera a umožni skutečným hráčům vniknout do tvé kampaně v roli démonů a zažij tak dramatický a nepředvídatelný zvrat v hratelnosti kdykoliv během hraní kampaně. Nebo převezmi opačnou roli a proměň se v démona a napadni kampaň svého přítele a okus tak pravou chuť pekla!



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



Phobos



Nadělej z nepřátel cucky a objevuj epické, předtím nikdy neviděné světy. Proraz si cestu skrze invazi obřích BFG 10 000 na Phobosu a objevuj starověká tajemství univerza DOOM. Díky technologii idTech7 je každý detail prostředí vyveden v bezprecedentních detailech.


Podobné zboží