K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Diametral VirBuster 4000E, generátor ozonu

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Diametral
Kód: ADI4000E
P/N: 4000E
Dostupnost: 5 kusů
5 750,02 Kč s DPH
Generátor ozonu VirBuster 4000E je vybaven elektronickým časováním se zobrazením zbývajícího času bargrafem. Díky velkému výkonu a silnému oxidačnímu účinku O3 ničí viry, bakterie, kvasinky, plísně a jejich spory. Při delším působení likvidují také hmyz a další parazity. Výhodou je i dokonalé odstranění pachů, jako je například zápach kouře z cigaret, hniloba, pach ze zvířat atd.

Nízké náklady na desinfekci
Generátory ozonu VirBuster nepotřebují žádné náplně a další spotřební materiál, nebo filtry. Pro svoji funkci potřebují pouze přívod elektrické energie 230V. Pouhých 14 haléřů vystačí na desinfekci prostoru 6 x 6 m s výškou stropu 2,77 m (100 m3).

Velký okruh použití
Ozonové generátory VirBuster lze s úspěchem použít ke sterilizaci a desinfekci v nemocnicích, léčebnách, ordinacích, školách, fitness centrech, obchodech, šatnách, divadlech, restauracích, domácností atd. Díky svým schopnostem naleznou též uplatnění při desinfekci klimatizací a vnitřních prostor automobilů, autobusů a dalších dopravních prostředků, kde prostor zbaví nejen od nežádoucích mikroorganizmů, ale i od zápachů.

Robustní a lehké provedení
Ozonové generátory VirBuster jsou vyrobeny z ocelového plechu a opatřeny kvalitní povrchovou úpravou práškovým lakem. Při konstrukci byl brán také ohled na nízkou hmotnost pro mobilní použití.

Precizní provedení
každý generátor VirBuster je pečlivě sestaven jen z těch nejkvalitnějších komponent pro dlouhou životnost výrobku. Každý generátor VirBuster je ve výrobním závodě podroben náročným testům.

Filtr nasávaného vzduchu
Nasávání vzduchu VirBuster je provedeno přes filtr, který zaručuje, že do desinfikovaného prostoru nebudou rozptylovány prachové částice.

Výkonný a kvalitní ventilátor
ventilátory použité v generátorech VirBuster mají výhradně kuličková ložiska pro zachování jejich dlouhodobé životnosti. Použití kuličkových ložisek má kladný vliv na hluk ventilátorů, který je pouhých 45 dB.

Snadno přenositelný
Generátory VirBuster jsou díky své konstrukci lehké a díky madlu snadno přenositelné.

Bezpečný výrobek
Generátory ozonu VirBuster obsahují aktivní ochranu FanFlow, která ochrání obsluhu před dotykem s elektrickými částmi zařízení.

Snadná údržba
Generátory ozonu VirBuster nepotřebují žádnou speciální údržbu.

Výstupní hadice
Ke všem generátorům ozonu VirBuster lze dokoupit adapter s hadicí, na kterou lze zapojit vzduchotechniku, nebo pomocí ní desinfikovat prostory, které nejsou snadno přístupné.

Český certifikát
Generátory VirBuster byly zkoušeny v českých zkušebnách a mají český a CE certifikát.

Vyrobeno v České republice
Generátory ozonu VirBuster byly kompletně navrženy a jsou vyráběny v České republice společností Diametral a.s.

Záruční a pozáruční servis v ČR
každý výrobek se může někdy porouchat. Díky výrobnímu závodu a servisu v České republice máte zaručeno, že Váš výrobek bude stále funkční.

Parametry:
Hmotnost 4.5 kg
Časovač: elektronický s bargrafem
Množství ozonu: 3500 mg / hod
Tvorba ozonu: 3500 mg / hod
Rozměry (H x V x Š): 172 x 244 x 282 mm
Maximální příkon: 70 W
Napájecí napětí: 230 V / 50 Hz
Výkon ventilátoru: 160 m3 / hod

Podobné zboží