K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

C-TECH reproduktor SPK-04R, bluetooth, handsfree, čtečka micro SD karet / přehrávač, FM rádio, stříbrný

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Technaxx
Kód: REOE85
P/N: SPK-04S
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
Bezdrátový bluetooth reproduktor C-TECH SPK-04S, výkon má 3W a dosah do 10 m, handsfree, čtečka micro SD karet / přehrávač, FM rádio, výdrž až 3 hod. v závislosti na hlasitosti reprodukce, váha 230 g, stříbrná barva.
145,20 Kč s DPH
REOE85
C-TECH reproduktor SPK-04R, bluetooth, handsfree, čtečka micro SD karet / přehrávač, FM rádio, stříbrný

Jste nadšení milovníci hudby a přemýšlíte o dostupném reproduktoru, který vám audio zážitek ještě více umocní?Bezdrátový bluetooth reproduktor C-TECH SPK-04S se díky svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti stane skvělým společníkem na Vašich cestách. I přes svou malou velikost zařízení disponuje vysokým výkonem a výbornou kvalitou zvuku, takže bezproblémově nahradí reproduktory v notebooku nebo v mobilním telefonu. Reproduktor je usazen v kvalitním hliníkovém těle.

Pokud Vám nebude stačit streamování hudby přes Bluetooth a nebo přes 3,5mm jack kabel, tak je k dispozici ještě integrovaná čtečka microSD karet pro přehrávání skladeb v MP3 formátu nebo integrované rádio. Reproduktor Vám díky přítomnosti mikrofonu poslouží i jako bezdrátová handsfree sada. Díky kvalitní baterii můžete využívat služeb tohoto bezdrátového multifunkčního zařízení po dobu až 3 hodin a následně pomocí přiloženého kabelu opět dobít přes USB port nebo nabíječku. Nechte se omámit realistickým zvukem během poslechu hudby.

Specifikace :

Výkon : 3W

Konektivita : Bluetooth v 3.0+EDR, mini USB

Funkce : Bluetooth reproduktor, handsfree, čtečka micro SD karet/přehrávač, FM rádio

Dosah : do 10m

Kapacita interní baterie : 400mA/5V

Výdrž : až 3 hod. v závislosti na hlasitosti reprodukce

Nabíjení : USB 5V DC (USB nabíječka není součástí balení)

Délka nabíjení : 3hod.

Rozměry : 62x62x51mm

Váha : 230g

Podobné zboží