K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Apple CTO Mac mini M2 8xCPU/10xGPU/16GB/512GB
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Apple CTO Mac mini M2 8xCPU/10xGPU/16GB/512GB

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Apple
Kód: PCAPCT6
P/N: Z16L000NJ
Dostupnost: Není skladem
28 235,60 Kč s DPH

Apple M2 s 8jádrovým CPU, 10jádrovým GPU a 16jádrovým Neural Enginem

16 GB jednotné paměti

512GB SSD úložiště

Gigabitový Ethernet

Dva porty Thunderbolt 4, port HDMI, dva porty USB-A a sluchátkový konektor





Mac mini s čipem M2 má tolik rychlosti, že ti všechna práce půjde líp od ruky. A M2 Pro jako první skutečně profesionální čip posouvá Mac mini na úplně novou úroveň. Přidej k tomu všestrannou paletu portů a máš desktop, co zapadne do každé sestavy. Bez ohledu na to, jaký čip zvolíš



Tenhle mini desktop s vylepšeným výkonem, širokou nabídkou portů a kompaktními rozměry se výborně hodí pro uživatele nejrůznějšího zaměření – a poradí si se vším, čemu se věnuješ.



Čipy Apple další generace dělají z tohohle Macu mini zdaleka největšího pracanta, jakého jsme kdy sestavili. M2 zvládá povinnosti i zábavu s lehkostí – od propracovaných prezentací až po působivé hry. A M2 Pro si hravě poradí s výpočetně náročnými úlohami, jako jsou úpravy velkých snímků nebo zpracování 8K ProRes videa.



Připojení

Mac mini se dvěma nebo čtyřmi porty Thunderbolt 4, dvěma porty USB-A, HDMI, Wi-Fi 6E a gigabitovým ethernetem připojíš prakticky k čemukoli.9 A jestli potřebuješ ještě rychlejší připojení k síti, můžeš si Mac mini objednat s 10Gb ethernetem, který má až desetinásobnou propustnost.


Podobné zboží