K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Amazfit GTR 2e Slate Grey

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: FIT0249
P/N: 473900
Dostupnost: Není skladem
2 495,02 Kč s DPH
Amazfit GTR 2e

Elegantní inteligentní hodinky s klasickým kulatým designem, funkcemi pro zdraví a fitness a ultra dlouhou výdrží baterie

Velká AMOLED obrazovka s vysokým rozlišením s hustotou pixelů 326 ppi je jasný a živý, ať už zobrazuje čas nebo vaši oblíbenou aplikaci.

Náš obchod s ciferníky poskytuje více než 50 stylů ciferníků 2, ze kterých si můžete vybírat a přepínat mezi nimi. Na některých cifernících si také můžete upravit widgety, abyste měli rychlý přístup k informacím, které vás zajímají, nebo nahrát své oblíbené obrázky na pozadí ciferníku.

Always-on display vám umožňuje sledovat čas, i když ostatní funkce hodinek nejsou aktivní, takže si budete vědomi všech důležitých okamžiků ve vašem životě. K dispozici je také více než 40 always-on displejů, které odpovídají ciferníkům, takže ciferník, který se vám líbí, vždy uvidíte.

Pro větší pohodlí a úsporu energie baterie můžete obrazovku vypnout jednoduše položením paže nebo zakrytím obrazovky.

24hodinové monitorování srdeční frekvence.

Zůstaňte v bezpečí díky upozorněním na zvýšenou srdeční frekvenci.

24h monitorování srdeční frekvence

Upozornění na srdeční frekvenci

BioTrackerTM 2 PPG

Biologický sledovací optický senzor BioTracker™ vyvinutý společností Huami dokáže provádět 24hodinové monitorování srdeční frekvence. Pokrývá zóny srdečního tepu, poskytuje informace o efektu cvičení a poskytuje varování, když je váš klidový srdeční rytmus abnormálně vysoký

Saturace kyslíku v krvi (SpO2) je jedním z nejdůležitějších indikátorů lidského zdraví, proto v těchto hodinkách tuto funkci naleznete. Pokud se po delší intenzivní duševní nebo fyzické aktivitě, jako je účast na maratonu nebo vysoce intenzivním venkovním sportu, začnete cítit špatně, změřte si hladinu kyslíku v krvi a mějte tak své zdraví pevně v rukou..

Kvalitní spánek je v moderním světě nejvyšší prioritou. Hodinky proto nabízejí hloubkové monitorování spánku, které dokáže přesněji určit fázi spánku (lehký spánek, hluboký spánek, období REM8), monitoruje stav dýchání ve spánku a poskytuje analýzu kvality spánku a návrhy na zlepšení, na základě nočního spánku.

Hodinky také rozpoznávají denní spánek delší než 20 minut, takže zaznamenávají úplnější informace o spánku.

S vodotěsností až 50 metrů jsou hodinky na stejné úrovni jako tradiční špičkové hodinky, takže je můžete bez starostí nosit každý den, i při plavání.

Aktivujte jeden ze sportovních režimů, které potřebujete, a po skončení cvičení hodinky vypracují odpovídající analytickou zprávu, kterou lze zobrazit také v mobilní aplikaci, abyste mohli průběžně vylepšovat svůj cvičební plán. Inteligentní rozpoznávání sportovních režimů také eliminuje potřebu manuálního výběru sportovních režimů, takže jsou hodinky vždy připraveny k akci.

Obrazovka Amazfit GTR 2e se dá otočit o 180°, takže ať už hodinky nosíte na levé nebo pravé ruce, můžete si zvolit nejvhodnější stranu pro jejich ovládání.

Podobné zboží