K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

AF PC Clene - Náplň pro APCC100 - Impregnované čistící ubrousky AF (100ks)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: AF International
Kód: CI240
P/N: APCC100R
Dostupnost: 5 kusů
76,23 Kč s DPH
AF PC Clene - Náplň pro APCC100 - Impregnované čistící ubrousky AF (100ks)


Ekologické náhradní pouzdro na 100 PC čisticích ubrousků napuštěných antistatickým roztokem bez alkoholu. Pomozte zachránit planetu snížením používání plastů. Plastové obaly používané v náhradních sáčcích AF jsou vyrobeny z plastu HDPE2 a lze je recyklovat až 10krát.
Tyto náplně lze použít k doplňování znovu uzavíratelných van PCC100.

Vyrobeno z plně recyklovatelného papíru pro podporu ekologického čištění. Tyto ubrousky jsou ideální pro rychlé čištění kancelářského vybavení včetně počítačových myší, klávesnic a plastových krytů. PC Clene rychle čistí mastnotu a špínu z domácích předmětů, jako jsou herní ovladače.

Antistatické vlastnosti zabraňují usazování prachu.

O 70 % méně plastových obalů na váhu ve srovnání s originálními vanovými obaly.
Bez alkoholu
Antistatické
Všeobecné použití
Plně recyklovatelné papírové ubrousky
Pokyny - 1. Jednoduše sejměte víko ze své staré vany a vložte do něj nový balíček ubrousků. 2. Vytáhněte ubrousek ze středu nahoru otvorem ve víku. 3. Recyklujte vnější obal.

Vhodné pro:
Klávesnice
Plastové povrchy
Myši
Tiskárny
Faxy
Herní ovladače
Plastové kryty VR headsetů
PC a kancelářské vybavení

Vlastnosti:
PC-Clene Antistatické utěrky 100ks
Utěrky impregnované biologicky odbouratelným roztokem pro čištění skleněných a umělohmotných povrchů počítačů a kancelářského vybavení.
Při čištění skel používejte pro konečné leštění výrobek Safetiss.

Představení výrobce:
AF International je přední evropský výrobce čistících prostředků na PC, kancelářskou techniku a další multimediální produkty. Inženýři z AF se při vývoji nových produktů snaží neustále reagovat na nebezpečí v podobě choroboplodných zárodků, virů, prachu a nečistot, které se běžně vyskytují kancelářské prostředí.
Komplexní řada specializovaných přípravků je vyrobena dle normy ISO9001. Výrobní závody se nacházejí ve ve Velké Británii a Číně. AF pobočky naleznete v Evropě, USA, Austrálii, Jižní Americe, Dálném východě, Středním východě a v Africe.

Podobné zboží