K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xbox Series Bezdrátový ovladač, Shock Blue

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Microsoft
Kód: HKXBOX00247
P/N: QAU-00009
Dostupnost: 5 kusů
1 554,25 Kč s DPH

Ovladač Shock Blue obsahuje tlačítko Sdílet pro sdílení veškerého odehraného obsahu včetně snímků obrazovky a nahrávek. Pochlubte se svými výsledky ostatním kdykoliv se vám zachce.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Ovládněte hru



Hybridní směrový ovladač vám napomůže k přesnějšímu míření, a tím podání preciznějšího výkonu. Vyšší citlivost směrového ovladače umožňuje rychlejší ovládání pohybu do všech směrů. Texturovaný povrch na spouštích, tlačítkách a zadním krytu rovněž přispěje k podání lepších výkonů.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Široká kompatibilita



Podpora bezdrátového připojení zahrnuje technologii Xbox Wireless i Bluetooth. Dopřejte si svobodu pohybu v podobě bezdrátového gamingu na konzolích, počítačích, mobilních telefonech a tabletech. Do 3,5mm stereofonního konektoru můžete připojit libovolná kompatibilní sluchátka s mikrofonem. Mezi připojenými konzolemi Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC a mobilními zařízeními lze jednoduše přepínat.




  • Připojte se ke konzolím Xbox pomocí Xbox Wireless

  • Připojení přes Bluetooth je určeno pro PC s Windows 10/11, tablety s os Android nebo iOS



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Klíčové vlastnosti



Bezdrátový herní ovladač pro Xbox. Inovovaný design. Kompatibilní s Xbox Series X a Xbox One / PC s Windows / Android / iOS. Vyladěná ergonomie. Texturované rukojeti. Vyhrazené tlačítko Sdílet. Podpora Bluetooth. 3,5mm Jack konektor. Funkční na baterie AA s výdrží až 40 h.


Podobné zboží