K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

WD My Passport for Mac 4TB Ext. 2.5" USB3.2 Půlnoční modř

Záruka: 36 měsíců
Výrobce: Western Digital
Kód: HDWD0954
P/N: WDBA2F0040BBL-WESN
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
3 647,55 Kč s DPH

MY PASSPORT FOR MAC 4TB




Disk My Passport™ for Mac je prověřené přenosné úložiště, které skvěle doplní váš mobilní životní styl. Externí pevný disk My Passport for Mac je kompatibilní s rozhraním USB-C™ a je tedy připravený na připojení k nejnovějším technologiím. Stylový design přináší velikost, která se vejde do ruky, a dostatek místa k ukládání, uspořádání a sdílení všech fotografií, videí, hudby a dokumentů z vašeho života. Disk My Passport for Mac společně se zálohovacím softwarem a ochranou heslem udrží vaše soubory v bezpečí, abyste si mohli žít naplno.


My Passport for Mac 4TB





MÉDIA





snímek 6 z 6, zobrazit větší obrázek, my passport for mac 4tb








snímek 1 z 6, přiblížit, my passport for mac 4tb0:46


snímek 2 z 6, přiblížit, my passport for mac 4tb


snímek 3 z 6, přiblížit, my passport for mac 4tb


snímek 4 z 6, přiblížit, my passport for mac 4tb


snímek 5 z 6, přiblížit, my passport for mac 4tb


snímek 6 z 6, přiblížit, my passport for mac 4tb










Geniálně kompatibilní.



Geniálně Kompatibilní.


Přenosné úložiště My Passport for Mac je externí pevný disk pro počítače Mac, který funguje hned po vybalení, takže vás na cestách nebude nic zdržovat. Pokud chcete zálohovat svůj digitální život – fotky, video, hudbu a dokumenty – stačí jen soubory přetáhnout na disk, nebo si v přiloženém zálohovacím softwaru1 nastavit plán zálohování.






Snadné ukládání.



Snadné Ukládání.


Součástí přenosného úložiště My Passport for Mac je kabel SuperSpeed USB-A a adaptér USB-A na USB-C. Díky rozhraní USB SuperSpeed (5 Gb/s) můžete navíc začít všechna svá data ihned zálohovat a pořizovat další.






Vše pod zámkem



Vše Pod Zámkem


Disk My Passport for Mac přináší ochranu heslem a vestavěné 256bitové hardwarové šifrování AES, které pomohou udržet data z vašeho digitálního života v bezpečí. Stačí si aktivovat ochranu pomocí hesla a nastavit vlastní heslo.






Kompatibilní se systémy Mac a Windows



Kompatibilní Se Systémy Mac A Windows


Plug-and-play úložiště My Passport for Mac je ihned po vybalení připraveno k použití. Můžete s ním také pracovat na počítačích Mac i PC. Nabízíme ke stažení ovladač HFS+ pro systémy Windows® 10 a novější, abyste mohli ze svého disku číst a zapisovat na něj bez nutnosti přeformátování.






Trvalý klid na duši.



Trvalý Klid Na Duši.


Nikdy nevíte, co vás na vaší cestě potká. Proto společnost WD® navrhuje disky tak, aby vyhovovaly náročným požadavkům na odolnost a dlouhodobou spolehlivost. A navíc je kryje tříletá omezená




Podobné zboží