K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior
  • FIT019a.JPG
  • FIT019b.JPG

TCL MOVETIME Family Watch 40 Black Senior

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: OEM
Kód: FIT019
P/N: NEHOALMT40055
Dostupnost: 5 kusů
2 377,65 Kč s DPH

TCL MOVETIME Family Watch 40 Senior
Moderní hodinky pro seniory, se jistě stanou užitečným a oblíbeným společníkem. Hodinky využívají k lokaci signál GSM/GPRS a GPS satelity jejichž pomoci budete vždy znát jejich přesnou polohu hodinek a tedy i jejich nositele.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Funkce 4G videohovoru
Volitelná bezpečnostní zóna
Historie polohy
Posílání i příjem sms zpráv
1,3” barevný dotykový displej
Voděodolné provedení
GPS, AGPS, Glonass, Beidou, Wi-Fi, pohybový senzor, Bluetooth
Příjemný materiál
Stále ve spojení
Díky datovému připojení 4G a integrované kameře můžete mluvit prostřednictvím video hovoru. Pokud hovor není nutný naskýtá se možnost, kdykoliv napsat sms zprávu, na kterou mohou majitelé hodinek obratem reagovat. Díky pokročilé geolokaci, máte přesné informace o jejich poloze. Funkce historie polohy vám zobrazí přesné záznamy všech míst a tras, které byly použity.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Bezpečná zóna + SOS tlačítko
Velmi praktická technologie bezpečnostní zóna, která vám pošle obratem informaci, pokud bude nastavená zóna překročena. Na mobil vám přijde upozornění, že došlo k opuštění nbo překročení ohraničeného místa. V mapě není počet oblastí nijak omezen. SOS zavolání pomocí jedním tlačítkem je zárukou, že se vždy dozvíte vše důležité jako první.

Pokročilé funkce:
Krokoměr
Budík
Příjem a odesílá zpráv
Pořizování a sdílení fotografií
Fitness tracker
Seznam kontaktů
Počasí
Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Design
Hodinky jsou vyrobeny z velice příjemných a zdravotně nezávadných materiálů. Jsou vodě a prachu odolné, nemusíte se tak obávat používání i v dešti. Jsou vybaveny 1,3” přehledným dotykovým barevným displejem. Zabudovaná baterie s kapacitou 600 mAh poskytuje dostatečnou výdrž.

Podobné zboží