K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

POCO X6 5G 256/12GB, White

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: TEXI566
P/N: 53144
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
7 499,00 Kč s DPH
POCO X6 5G 256/12GB White

6,67palcový FHD+ P-OLED displej s nádhernými barvami a ohromujícím jasem až 1 800 nitů
Nadupaný 8jádrový procesor Snapdragon 7s Gen 2 & prémiový grafický čip Adreno 710
Báječně vyladěná trojice zadních fotoaparátů s hlavním 64MPx objektivem
Optická stabilizace obrazu & stylová 16MPx selfie kamera s trendy efekty
Podpora technologicky inovativních 5G sítí
Stereo reproduktory s úžasným rozsahem & oblíbený port 3.5mm jack
Optická čtečka otisků prstů pro svižný a bezpečný přístup
Zvýšená odolnost dle standardu IP54 (prachotěsnost a vodotěsnost)
Komfortní a zcela bezkontaktní placení díky NFC čipu
Velkokapacitní 5 100mAh baterie s turbo rychlým 67W nabíjením
Moderní operační systém Android 13 s podmanivou nástavbou MIUI for POCO
Ochranné sklo Corning Gorilla Glass
Signaturní design v líbivých barevných variantách

Multitalent. Game changer. POCO X6 5G.
Zaslouží-li si nějaký mobilní telefon vaši zvláštní pozornost, pak je to zcela jednoznačně nový POCO X6 5G. Současně s velmi vstřícnou cenou totiž přichází na trh s naprosto luxusním, téměř bezrámečkovým CrystalRes OLED displejem, nadupaným herním procesorem Snapdragon 7s Gen 2 (jenž v testech AnTuTu překonal hranici 583 000 bodů), podporou nejrychlejších 5G sítí, ultra výkonným grafickým čipem Adreno 710, trojicí špičkově vyladěných zadních fotoaparátů s optickou stabilizací, stereo reproduktory s podmanivým zvukem, zvýšenou odolností a v neposlední řadě i s nezdolnou 5 100mAh baterkou a podporou 67W turbo nabíjení. POCO X6 5G pracuje na bázi moderního operačního systému Android 13 a pořídit jej můžete ve třech stylových designech.

Oceán barev.
Dominantou chytrého telefonu POCO X6 5G je epická 6,67palcová Full HD+ P-OLED obrazovka se 120Hz obnovovací frekvencí, certifikací SGS Eye Care, famózním kontrastem a limitním jasem až 1 800 nitů. Nechte se pohltit paletou miliardy čarokrásných odstínů a proměňte každodenní multimediální činnosti ve výjimečné okamžiky. Ať už přijde čas na hraní vizuálně strhujících titulů, streamování, focení či prohlížení osobitého contentu, POCO X6 5G bude učiněnou pastvou pro oči. Prémiová grafická jednotka Adreno 710 navíc poskytuje akcelerovaný výkon i pro složité grafické úlohy, takže zážitky z gamingu či rozšířené a virtuální reality zakusíte ze zcela nové perspektivy. V bombastické plynulosti.



U nezapomenutelných misí.
Staňte se vládci silnic v kultovní adrenalinovce Asphalt Legends, bojujte o přežití v dobrodružné klasice Battlegrounds nebo vstupte do světa kypícího fantastickým životem a mysteriózními živly v podmanivé pecce Genshin Impact. Smartphone POCO X6 5G dodá s platformou Snapdragon 7s Gen 2 všem pařmenským kratochvílím parádní drive s dechberoucími konturami. A těšit se můžete mimochodem i na skvostné ozvučení – výborně vyladěné stereo reproduktory vás dostanou do kolen impresivním rozsahem, zatímco oblíbený port 3.5mm jack se zase postará o hladké připojení klasických sluchátek. Pro ještě šťavnatější atmosféru s umocněnými kulisami. Nový POCO X6 5G.

Maximum z vašich příběhů.
Zachyťte půvab a hloubku lidských emocí či vzrušení v adrenalinových momentech a pracujte s výslednými snímky dle libosti. 64MPx hlavní fotoaparát (f/1,8) vytváří spolu s 8MPx širokoúhlým objektivem a 2MPx makro snímačem úchvatné záběry s neuvěřitelně bohatými detaily. Krásná panoramata, osobitá videa napumpovaná akcí, citlivé momentky pořízené za pochodu, ohromující makro snímky nebo třeba noční fotky s přirozeným a věrným osvětlením. Ve výbavě mobilního telefonu POCO X6 5G nechybí samozřejmě ani přední 16MPx kamera pro líbezná selfies. Popusťte uzdu své fantazii a dejte kreativitě zelenou. Výsledky budou stát za to.



Odvážný. Ikonický. POCO X6 5G.
Vyplujte na vlnách komfortu a těšte se z několika super vychytávek, které chytrý telefon POCO X6 5G nabízí. Zakuste návykovost zcela bezkontaktního placení s NFC čipem, bleskurychlého odemykání a potvrzování operací s optickou čtečkou otisků prstů i parádní volnost pohybu díky zvýšené rezistenci vůči prachu a vodě dle certifikace IP54. Na závěr musíme určitě zmínit také velkokapacitní 5 100mAh baterii, s níž si na jediné nabití vychutnáte přinejmenším 179 h streamování hudby, 12 h nevázaného hraní nebo třeba 16 h sledování filmů ve vysokém rozlišení. A když začne energie docházet, má POCO X6 5G v rukávu i podporu 67W rychlého dobíjení. Co chtít víc?

Podobné zboží