K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Kensington zámek na klíč NanoSaver Dual Head pro notebooky
  • Obr. A1
  • Obr. A2
  • Obr. A3

Kensington zámek na klíč NanoSaver Dual Head pro notebooky

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Kensington
Kód: KENS130
P/N: K64448WW
Dostupnost: 5 kusů
1 863,40 Kč s DPH
Kensington zámek na klíč NanoSaver™ Dual Head pro notebooky


Funkce
Robustní 10mm zamykací hlava s technologií zarážky
10mm zamykací hlava s technologií Cleat Locking, která nabízí nekompromisní zabezpečení ultratenkých notebooků zabudovaných do bezpečnostního slotu Kensington Nano, poskytuje důvěryhodnou ochranu, kterou může poskytnout pouze společnost Kensington.

Uzamykací technologie T-Bar ™
Hlava sekundárního zámku využívá důvěryhodný průmyslový standard, který je kompatibilní s bezpečnostním slotem Kensington Security Slot ™, který se nachází na mnoha doplňcích periferních počítačů. Otočná lišta se bezpečně připevní k vnitřní stěně zařízení pro špičkovou úroveň zabezpečení.

5mm klíčovací systém
Nabízí flexibilní kompatibilitu se všemi 5mm klíčovacími systémy Kensington, včetně zámků MicroSaver® 2.0 a ClickSafe® 2.0, takže můžete ve své organizaci využívat vlastní řešení klíčování Kensington. NanoSaver, podporovaný osvědčenou technologií Kensington s ochranou proti vyzvednutí Hidden PinTM, poskytuje flexibilitu ochrany.

Kabel z uhlíkové oceli
Kabel z uhlíkové oceli s plastovým pláštěm, který nabízí stejnou úroveň odolnosti proti proříznutí a krádeži jako tlustší kabely, nabízí bezpečnost a větší mobilitu s kabelem 1,8 m (6 stop).

Otočit a otočit kabel
Plně rotující kabel vytváří větší svobodu pohybu, eliminuje nepříjemné úhly a umožňuje vám snadné zasunutí klíče.

Zaregistrujte se a načtěte TM
Online program registrace klíčů Kensington, který umožňuje rychlou, bezpečnou a snadnou výměnu klíčů v případě ztráty nebo odcizení klíčů.

Ověřeno a testováno
Navrženo podle přísných specifikací společnosti Kensington a špičkových standardů v oblasti točivého momentu / tahu, cizích nástrojů, životního cyklu zámku, koroze, pevnosti klíče a dalších podmínek prostředí.

Podobné zboží